WALLSTICKERLAND – bloggertræf

Så er vi allerede nået til den tredje sponsor, som er Wallstickerland. Jeg har været inde og kigge på deres hjemmeside, fordi som nogle måske ved, så er jeg jo – for to måneders tid siden – flyttet til Nyborg i et halvt hus, og det betyder, at der er meget plads. Jeg har endnu ikke hængt så meget op på væggene, da jeg er ved at finde ud af, hvor de forskellige ting skal være. Jeg ville derfor benytte lejligheden til at hoppe ind forbi Wallstickerland i håb om, at de havde noget som jeg kunne tænke mig, og der er faktisk nogle ret fine ting. Jeg fandt blandt andet et citat + billede med Marilyn Monroe som jeg faktisk har en plakat med, jeg gerne ville have op og hænge – så det ville ikke være helt random at vælge lige netop dét citat. Derudover faldt jeg over de forskellige ‘ægteskabsregler‘, ‘husregler‘, ‘familieregler‘ osv. som jeg også er ret vild med. Men mit problem er, at jeg ikke aner, hvor noget skal være henne her i huset, og derfor ved jeg heller ikke, hvor jeg skulle have wallstickers, men det må jeg finde ud af i takt med, jeg… HEY! Jeg har fundet ud af, hvor jeg vil have wallsticker! Jeg har en trappe til førstesalen, og jeg har simpelthen haft så svært ved at finde ud af, hvad der skulle være på væggen, men jeg har da fundet ud af det! Jeg må have mig en wallsticker – skal bare finde ud af, hvilken der vil passe godt til, da jeg gerne vil have en som evt. kunne følge trappen op. Det skal jeg vidst lige kigge på! For så kan man trappeopgang til førstesalen blive lidt mere inspirerende at kigge på.
Anyways.. Efter denne lille diskussion med mig selv, så vil jeg meget gerne sige en stor tak til Wallstickerland for så god et sponsorat. 300 kroner til deres webshop er jo helt vildt..!

I kan følge Wallstickerland på Facebook lige her

sponsoreret indlæg

4 tanker om “WALLSTICKERLAND – bloggertræf

  1. Jeg har taget en beslutning, så nu er det bestilt, og jeg glæder mig til at få det op at hænge :-D Selvfølgelig kommer der lige et indlæg med det også ;-)

  2. Jeg glæder mig til at se, hvilken du har valgt. Jeg render rundt og måler op, og overvejer hvad der skal være ved trappen :-P Jeg kan ikke helt finde ud af det endnu.

  3. Uhh, jeg var inde og vælge i går hvilken jeg ville have og glæder mig så meget til den kommer. Og til at skrive indlægget – det er planlagt oppe i hovedet :)

    Håber du finder noget godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.