Wallstickerland – bloggertræf; part two

Så har jeg fået brugt mit gavekort hos Wallstickerland – og jeg havde rigtig svært ved at vælge, men det blev til denne, og jeg er faktisk ovenud glad for, jeg lige nøjagtig endte med at vælge denne. Den sidder på væggen lige ud for min soveværelsedør, så det er noget af det første, jeg får øje på, når jeg står op om morgenen. Jeg fik den igår, og da min far tog hjem, skyndte jeg mig at sætte den op, og jeg er ret overrasket over, hvor let det er – også selvom jeg har rutex på væggene. Selvfølgelig er det lidt mere udfordrende med sådan en væg, men det er ikke så slemt som jeg forventede. Noget af det som også gjorde det ekstra let at sætte op, det er, at det kommer i noget folie som er firkantet, hvilket gør, at jeg målte op, og sørgede for at lave en steg som blev lige, og så kunne jeg gå ud fra den og folien, og bagefter kunne jeg viske stregen ud, fordi det ikke er hele det der firkantede folie som kommer op, men kun selve tegningen.
Så nu er der en væg mindre som er kedelig hvid. Normalt er jeg egentlig ikke så meget til wallstickers, men den her kan i hvertfald godt gå an. Den er rigtig fin! Jeg overvejer om jeg skal finde nogle billeder af mig, hvor jeg smiler og er rigtig glad – som jeg kan hænge nedenunder – så kan jeg da i hvertfald ikke lade vær med at smile, når jeg kigger på dem. Men nu må vi se! Jeg har masser af tid til at finde ud af, hvad jeg skal og ikke skal..

I kan følge Wallstickerland på Facebook lige her

sponsoreret indlæg

3 tanker om “Wallstickerland – bloggertræf; part two

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.