VIP-virgin.. No more!

inspiration

inspiration1

inspiration2

inspiration3


Nu kommer der lidt nyheder på bloggen! Jeg var til VIP aften hos Inspiration igår, og det var ret fint at få lov at se alle nyhederne som er kommet i butikkerne. Jeg må indrømme, at mine yndlings er alle de nye ting fra Stelton. Stockholm serien er så vanvittig smuk, og jeg ville virkelig gerne eje både skåle og vaser. Jeg er faldet fuldstændig for den serie! Derudover er jeg ret vild med lille Tim fra Kay Bojesens træfigur-serie. Den er så lille og sød!
Jeg var enormt spændt på at skulle til det her event, for jeg har ikke før prøvet, at være til noget arrangement udenfor åbningstiden, og jeg synes, det er ret spændende at få lov at se på de nye ting – og det er virkelig hyggeligt med så mange mennesker, og samtidig kunne få lov at gå rundt og kigge – derudover er det ekstra bonus, at der var procenter at spare – desværre, har jeg bare slet ikke råd til at shoppe for tiden – ud over det som er planlagt, så jeg måtte holde meget igen, og sørge for, jeg ikke fik noget med hjem, selvom Royal Copenhagen fristede nu, hvor der var procenter. Heldigvis hjalp det lidt, at man fik sig en goodiebag med hjem – så fik jeg da lidt følelsen af, at jeg havde købt noget, haha.

Goodiebagen indeholdte:
10 cm Lynbyvase fra Lyngby Porcelæn
Servietter fra Bloomingville
Soufflé skål fra Pillivuyt
Et lys fra Broste Copenhagen
The fra Normann Copenhagen
Dejskraber fra Stelton

.. & det tror jeg vidst var det. Jeg er særligt glad for Lyngbyvasen for jeg har ønskede mig nogle Lyngbyvaser længe, og det her er bare én i samlingen. Derudover synes jeg, at designet på dejskraberen fra Stelton er ret fin. Jeg er sikker på, at alle gaverne kommer i brug i det nye hus.

Jeg kunne bestemt godt overveje at tage til sådan et arrangement igen! Det var hyggeligt og spændende.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *