VEJLE – spontan kærestetur

Ronni og jeg tog i dag en spontan tur til Vejle. Vi kiggede forbi Royal Copenhagen Outletten i Vejle, hvor jeg aldrig har været, så jeg skulle lige ind og se, hvad der var. Vi købte ikke noget, og selvfølgelig skulle Ronni spørger om alle de ting som jeg lige havde forklaret ham inden vi tog afsted. Han havde håbet på, at vi kunne købe noget, men han fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne svare sig i forhold til når 1. sorteringen er på tilbud, hvilket jeg havde forklaret inden, men ja, han har jo også kun lige lært at elske Royal Copenhagen efter, at han fik lov at vælge, hvad vi skulle købe sidste gang (en stor blå mega bowl).

Se, hvordan jeg har brugt Royal Copenhagen “JULEAFTEN – borddækning

Herefter ville Ronni gerne vise mig Dyrehaven i Vejle som han har besøgt flere gange, men jeg har aldrig været der, så det ville han selvfølgelig vise mig. Dét var hele planen med at tage til Vejle, og dét kom på tale, fordi jeg fortalte Ronni om mit barndomshjem, hvor vi havde rådyr i baghaven som vores familie var én af de tre familier som skulle fodrer dem. Så vi havde nøglen til at kunne komme ind til dem, og det var lidt specielt, synes jeg. Så han skulle selvfølgelig vise mig Dyrehaven, hvor vi også kunne komme tæt på dyrene, hvilket er helt fantastisk, men hold nu op, hvor var der mange! Ret skræmmende, når jeg har prøvet at blive stanget i ryggen af et rådyr derhjemme, fordi jeg var for lang tid til at dele maden ud. Så jeg havde det – mildt sagt – en lille smule stramt over, at der var så mange lige omkring os. Men de er så fine!

Efter vi havde været i Dyrehaven ville vi på Jensens Bøfhus, fordi vi havde et gavekort fra julegave som vi ville bruge, og jeg havde selvfølgelig søgt på Google, og der starter jo bare med at komme frem, hvornår de har åbent, website, adresse m.m., men da vi havde parkeret bilen på Bryggen og skulle finde Jensens var den ingen steder at finde. På dét her tidspunkt er jeg en smule grumpy, for jeg skal fodres med jævne mellemrum, hvis man vil undgå “the devil” ;-) Vi fandt heldigvis noget andet mad at spise, så “the devil” gik i sig selv igen, og derefter kørte vi til Nyborg igen.

Læs mere “JULEGAVER – fra familie og svigerfamilien

Det har været en enorm dejlig dag – bare ham og jeg, og det var lige, hvad jeg havde brug for. Vejle er en fantastisk by, og jeg kan helt sikkert anbefale at køre forbi Dyrehaven i Vejle, for den er ret fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.