VÆGTTAB – investering i personlig træner

Som nogle af jer nok har luret, så kontaktede jeg Casper som har Funktional Gym her i Nyborg, fordi jeg gerne ville høre, hvordan og hvorledes i forhold til at have en personlig træner. Jeg har, i mange år overvejet det, men ved også, at det er en dyr affære, og det lægger automatisk et pres på mig, fordi jeg ikke vil føle mine penge er spildt, og derfor skal yde en hel masse for at tabe mig. Dén beslutning kræver, at jeg, mentalt, er klar til at ændre noget helt grundlæggende i mig selv og mine vaner. Jeg har ikke været klar.. Men da jeg, i december, stod på vægten og vejede mere end nogensinde før, tænkte jeg, at nu må jeg tage andre metoder i brug. Jeg kontaktede Casper med det samme for at få et møde op og stå, og for at få stillet min nysgerrighed og få svar på nogle af alle mine spørgsmål. Op til mødet gik jeg og tvivlede lidt på, om jeg nu var klar til at forandre hele min tankegang omkring mad og sukker. Generelt alle mine usunde vaner.
Mødet gik vældig godt, og jeg havde en følelse af, at han var den rette træner, fordi han forstod, hvor jeg gerne ville hen, og vi var helt enige om målet som – på lang sigt – er at tabe mig 40 kg, men i det her 8 ugers forløb, så er målet, at jeg har ændret mine vaner og min tankegang i forhold til mad, men også i forhold til, at jeg skal ud af den her dårlige cirkel, hvor jeg ikke kan komme til træning.

Op til 1. træningsdag begyndte jeg faktisk at tænke over, at jeg ikke skulle spise så usundt i hverdagen, og jeg begyndte at bruge Life Sum appen til at tælle mine kalorier, fordi jeg ved, at det virker for mig. Der var én dag, hvor jeg bare gik all in, men derefter væltede korthuset. For mig har det altid været alt eller ingenting, og ikke noget derimellem. Det er en enormt dårlig ting, når jeg skal til at ændre mine vaner, fordi jeg begyndte at banke mig selv i hovedet over, at jeg da ikke havde holdt fokus.

1. træningsdag var spændende. Jeg skulle vejes på Tanita maskinen som er en vægt, der afslører alt om dig. Alt det som du ikke vil høre. Blandt andet muskelmasse, fedt%, BMI og kroppens alder. Det er virkelig en som kan afsløre, hvordan du i virkeligheden lever.

Efter at jeg blev vejet gik vi igang med træningen. Jeg startede med at ro, men lavede også øvelser med kosteskaft, lunges, squat og meget andet fedt. Det var virkelig superfedt, og når jeg havde nogle udfordringer – fx spurgte han, hvorfor jeg følte, at jeg ikke kunne komme længere ned i squat, og jeg så svarede, at jeg følte, at jeg faldt bagover, så fandt han da bare en kasse som jeg skulle røre før, at jeg måtte begynde at rejse mig. Eller som da jeg skulle ligge på en måtte og lave mavebøjninger. Her har jeg nemlig nogle udfordringer i forhold til, at jeg får ondt nede ved lænden, fordi al vægten ligger der, og her fandt han en rygpude som vi kunne lægge ind under ryggen, og så var det ingen problem. Det var mega fedt! Alle udfordringer kommer han med løsninger til.
Da vi nåede de sidste fem minutter begyndte jeg at få kvalme, fordi jeg ikke havde spist morgenmad. Virkelig skidt, men jeg kæmpede mig igennem det, og jeg er virkelig stolt over min præstation. Jeg gav ikke op, og gjorde nøjagtig, hvad han ville have.

Casper var lidt imponeret over, at jeg kunne teknikken i øvelserne, og han kunne godt se, at jeg havde trænet før, og jeg fik da også en high five efter træning.

Her efter min første træning med Casper har jeg været fuldstændig indstillet på, at kosten skal lægges om, og jeg har klaret det til UG! Skriver ind på Life Sum og har skiftet mine daglige barer ud med Easis barer (som dog ikke spises dagligt). Det går i den rigtige retning, og lysten til sukker er der ikke, men den kommer nok på et tidspunkt, og så må jeg bare stå imod. Indtil videre har det været ‘let’.

____________________________________________________
Jeg har valgt at få en personlig træner, fordi jeg længe har overvejet det, men vigtigst af alt: fordi jeg er klar. Jeg føler, at jeg comitter mig mere end hvis jeg selv træner eller træner med en veninde. Derudover så manglede jeg det der spark bagi. Det følte jeg, at jeg kunne få med en personlig træner. Samtidig også ny inspiration til træning. Men mest af alt, så er det dét der med, at jeg comitter mig mere, når jeg har en personlig træner. Jeg vil ikke spilde hans tid, og dét gør, at jeg bare tager mig meget mere sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.