VÆGTTAB – 14 dages status


Så har vi nået de første 14 dage af min træning med Casper. Det har været nogle enormt hårde uger, men absolut det hele værd. Jeg må indrømme, at dét med at slippe sukkertrangen har været en del nemmere end først antaget, og det har selvfølgelig hjulpet en hel del. Sukkerafhængigheden har været en kæmpe stopklods om mine ben i kampen mod kiloene. Det er sådan set min eneste last. Jeg drikker ikke sodavand, alkohol eller har en vild lyst til chips. Min last har været slik – og særligt chokolade.
Jeg holdte 1 ½ uge uden sukker. I dén forbindelse spiste jeg Easis barer som er helt fantastiske, og min yndlings er helt sikkert marzipanbrødet som sagtens kan erstattes med et ‘rigtigt’ marzipanbrød. Efter 1 ½ uge havde jeg sat mig for, at jeg gerne måtte få slik, og Casper sagde, at jeg skulle prøve at holde den til 100-150g slik. Men det holdte ikke rigtigt. Jeg spiste mere, men ikke noget i nærheden af førhen, så det er jo positivt, men jeg var alligevel en smule skuffet over mig selv, at jeg ikke kunne holde den til de aftale 100-150g. Eftersom at jeg ikke kunne holde vores aftale, så har jeg i stedet lavet en aftale med mig selv om, at jeg ikke skal have sukker i 14 dage, og så kan jeg tillade mig at spise slik, hvis det virkelig er dét, jeg føler for.

Det er jo egentlig lidt noget mærkeligt noget, at jeg skulle have slik i weekenden, når jeg ikke har mærket behovet for det siden jeg stoppede med det. Hvorfor så udsætte sig selv for ‘faren’ ved, at det går over gevind? Men det handler jo lige netop om den grundfølelse som vi får, når vi spiser det? Det er hyggen ved, at vi sidder foran tv’et og grøfler i os.. Fordi det har vi lært, da vi var børn, at vi skulle have fredagsslik.

Sukkerfrit chokolade som smager af rigtig chokolade..
Et andet sukkerfrit mærke som jeg har stiftet bekendtskab med her for nylig er Diablo, som laver de lækreste cookies. Jeg købte så i dag en chokoladeplade fra mærket, da jeg gerne vil se om jeg kan finde alternativer til det ‘rigtige’ slik, og her må jeg altså bare sige.. Diablo er geniale. Lavede man en blindtest med et sukkerholdigt produkt og denne chokoladeplade, så ville jeg ikke kunne smage forskel. Så jeg købte mig lige et lille lager, så jeg har til et stykke tid.

Bodylabs pandekagemix
Et alternativ til snack eller endnu bedre – morgenmad – kan også være proteinpandekager som disse fra Bodylab. Jeg blev lidt inspireret af min kusine som har handlet lidt på Bodylab, så jeg skulle lige ind og kigge lidt, og endte med at trykke dette i kurven. En pakke med pandekage/vaffel mix, hvori der er seks forskellige smage, en proteinella og en kokosolie. Derudover anbefalede min kusine mig de her ‘knoppers’, men dem er jeg desværre ikke så stor fan af. & så købte jeg nogle Bodymin, som skulle bidrage med vitaminer under et vægttab.
Jeg har kun fået testet den klassiske pandekagemix, kokosolien og proteinella. Den klassiske pandekagemix var okay, kokosolien var god at stege pandekagerne i, men ryger enormt meget, og lugter heller ikke så godt, men pandekagerne bliver gyldne og sprøde på overfladen. Proteinellaen er faktisk ganske god, synes jeg. Den smager jo ikke helt som den gode gamle nutella, men den er ganske god af en sundere version, at være.

Anyways, tilbage til sagen..
Nu tør jeg godt at sige, at jeg er kommet af med min afhængighed, og nu er næste skridt at komme af med vanen om at snacke. I dén forbindelse vil jeg få min træner, Casper, til at lave en kostplan, så jeg kan komme op og spise alt det mad som jeg egentlig burde, hvis jeg skal lykkedes med at tabe mig. Det er overraskende svært at spise de 1450 kalorier, som jeg sådan set skal have, når jeg ikke må spise usundt ;-) Og nu tror jeg, at jeg er klar til at give mig i kast med en kostplan.

Jeg skal nok lave en månedsupdate til jer om et par uger, og så kommer der nogle tal på bordet :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.