Udendørs terrasse idéer

credit: www.mystack.dk

credit: www.mystack.dk

Blogindlægget her er skrevet i samarbejde med MyStack

I dag skal det handle om boligindretning igen, for nu er ferien slut. Men i dag er det ikke en DIY (eller.. jo) inspiration til DIY. Palle møbler var meget in, da jeg boede i min gamle lejlighed – jeg er personligt ikke så meget til palle møbler som de blev lavet dengang, men palle møbler i dag er meget federe. I min gamle lejlighed havde jeg to paller ovenpå hinanden, hvor jeg havde sat store hjul under, og så havde jeg et billede som bordplade – og det var virkelig cool dengang – ikke så meget mere. Jeg har faktisk heller ingen palle møbler herhjemme, MEN(!) udendørs kunne jeg virkelig godt finde på at bruge paller, og en sørens masse puder, stearinlys og alt muligt. Altså udenfor har jeg en helt anden stil end indenfor. Der ville jeg elske det romantiske og nordiske, fordi det skal give mig den følelse “love, peace and harmony“.

Når Ronni og jeg flytter i eget hus (.. en dag), så ville jeg rigtig gerne have lavet et enormt hyggeligt udeareal. Både hvor man kan have havefester, et hyggehjørne (som netop skal laves med paller, puder og stearinlys) og en pavillon, hvor jeg kan sidde og male malerier og fordybe mig (ja, store drømme, I know!).. Så selvom palle møbler peakede for nogle år siden, så er det altså ikke helt ude af billedet, men jeg tror, at palle møbler er ‘in’ udenfor, og ikke så meget indenfor længere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.