tyskland – tog en drejning

Forleden dag tog min mor, min kæreste og jeg mod Tyskland. Min mor skulle til tandlæge, og vi har faktisk været afsted til Tyskland flere gange om måneden, fordi min mor, min kæreste og jeg har benyttet os af den billige tandlæge i Tyskland. Så vi drog endnu en gang afsted, og vidste, at vi skulle handle efterfølgende. Jeg havde en ting som jeg gerne ville også – nemlig ind og se noget keramik som jeg er gået forbi flere gange og bare synes var så fint (se billedet). Jeg købte dog ikke noget, men må indrømme, at jeg faktisk godt gad at have den lille røde og ja, faktisk et par stykker af dem.

Da vi er på vej mod Tyskland finder min mor så ud af, at det ikke var dén dag hun skulle til tandlæge. Det var først om en måned. Typisk! Vi fortsatte dog alligevel, for vi var så tæt på, og så kunne vi få handlet og have tid til at gå rundt nede i byen. Det viste sig, at der var marked i byen med både frugt og grønt, kød, fisk og blomster. Det var helt vildt hyggeligt!

Vi var inde i Flensborg Galerie, hvor vi har været et par gange før, og her har de den smukkeste isbiks. Hold nu op, hvor gør de meget ud af at pynte isen. Jeg var godt nok fristet!

Desværre er jeg ved at tabe mig, så jeg måtte springe pænt over. Men hyggeligt var det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.