TRUNK SLEEVES – et lille julegavetip

Indlægget er skrevet i samarbejde med Trunk Sleeves
___________________________________________________________________

Jeg vil i dag dele et lille julegavetip ud til jer som stadig mangler at købe julegaver. I mandags fik jeg min Macbook tilbage efter, at den har været til reparation (den har været længesavnet!), og det er selvom jeg virkelig passer godt på den, da det er noget nær mit kæreste eje. Jeg har selv et sleeve til min Macbook, men jeg kunne muligvis godt investere i et som beskytter min Macbook endnu bedre, og vi kunne også godt bruge nogle til vores iPads, da et godt sleeve ikke kun ser godt ud, men også er med til at beskytte elektronikken, når man er på farten. Jeg kommer til at have min Macbook med på arbejde om nogle måneder, da jeg skal bruge den til at skrive min fagprøve, og her et godt sleeve vigtigt for mig.

Trunk Sleeve laver nogle sindssygt fede sleeves til PC’er, iPads m.m. Jeg er særligt vild med det sleeve som den flotte herre på billedet står med. Det har lidt råt og slidt ud, det er superfedt! Der er mange flere Sleeves at finde på deres hjemmeside, og der kan du også finde forhandlerne af Trunk Sleeves, men hvis du bor i Danmark, så kan jeg da lige fortælle dig, at det fås hos Power og Wupti.

De har en helt fair pris på deres forskellige sleeves. Det er priser som de fleste af os kan være med på. Deres neopren sleeves ligger på 299-349 kr. for computer-sleeves og 199 kr. for sleeve til iPads (ifølge Power).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.