Toe Socks – bloggertræf

Sexet fusser, jeg har, ik? Ej, spøg til side! I skal se disse toe socks som vi fik i vores goodiebag til bloggertræffet. Det er, selvfølgelig, Toe Socks som har sponsoreret disse, og jeg må indrømme, de er ret lækre i kvaliteten, men mine tæer er waaaay to short and fat for toesocks. Haha! Det dur dælme ikke. Jeg fik dem dog på – som I kan se – og de var egentlig overraskende behagelige at have på, på trods af, mine fødder ikke egner sig til dén slags strømper. Jeg er vild med, der er gummidutter nedenunder, fordi jeg synes, det er sååååå behageligt at gå på – og jeg kan ikke svare på, hvorfor, men det er bare dejligt! :-D Du kan købe disse, og mange flere, inde på deres hjemmeside, og der er mange andre slags at vælge i mellem. Jeg er ret overrasket over, hvor mange slags sokker (og også lidt mærkelige sokker), der findes! Inde på deres hjemmeside er der nok noget nær alt, hvad fødderne kan begære.

I kan følge Toe Socks på Facebook lige her

sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.