Tiger – bloggertræf

Alle disse lækkerier fik vi fra Tiger-butikken. Vi fik også en pose slik og en lille æske pålægschokolade, men det er væk! Den lille poseslik smagte afsindig godt. Dem fik min veninde, Sarah, og jeg grøflet til vores tøseaften! Det var virkelig noget godt slik, så det må jeg huske, jeg skal have, når jeg kommer i Tiger igen :-P Jeg er ret glade for de fine til- og fra kort som jo er geniale her op til jul. Jeg elsker, at jeg har været så heldig at få de meget enkle kort. Derudover synes jeg, at fødselsdagslysene er ret fine. Jeg har aldrig set nogle så tynde lys. Jeg har også fået noget fløjls bånd som er ret fint. Dog er jeg ikke den store lilla-fan, og det er lilla, jeg har fået det i, men jeg tænker, at min mutti kan bruge det til noget – hun er til alle mulige farver. Papir-tapen har jeg set, min søster har brugt til at klister på væggene i hendes tidligere hjem, hvilket kan se fedt ud, men ikke noget, jeg umiddelbart selv ville gøre. Derfor vil jeg i stedet bruge det til indpakning af julegaver. Jeg har nemlig planer om at pakke julegaverne ind i avispapir (genbrug, you know), og så kunne det være et fint twist at sætte sådan noget tape på som skaber noget kontrast. Derudover skal jeg nok finde på noget at bruge det til ;-)
Der var mere slik i posen – nemlig granatæblelakridser, og jeg eeeeeelsker dem! Har også min skuffe fyldt med æsker. Ja, faktisk ligger der også i min træningstaske – og ja, lidt over det hele.. Ups! Men de smager afsindig godt, og uundværligt at have med til sin træning, når man skal drikke protein (smager ikke særlig godt), så det skal bare ned, og så fylde munden med granatæblelakridser, haha!
Jeg vil ikke skrive om alle tingene, men kan sige, at det hele nok skal blive brugt på den ene eller anden måde.. Vi fik også en mulepose som jeg glemte at få med på billedet, og de er geniale til sådan en som mig som ikke vil bruge penge på bæreposer, når jeg handler ;-)
Tusind tak til Tiger for alle de lækre sager til vores bloggertræf.

I kan følge Tiger på Facebook lige her

sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.