Skrivemaskine & kødhakker.. Loppefund!


I dag har jeg været i genbrugen, fordi jeg så på Johanne Kohlmetz‘ snapchat, at hun anbefalede den i Ullerslev, og jeg skulle selvfølgelig ned og kigge i dag, fordi jeg jo har min sædvanlige fridag i dag. Jeg må sige, at hun har ret i hendes anbefaling! Dén butik var virkelig fantastisk, og jeg fandt også lidt, jeg skulle have med hjem.
For nogle år siden havde Johanne skrevet på hendes blog, at hun havde fundet en skrivemaskine, og jeg var fuldstændig vild med den! Lige siden har jeg selv ledt efter en, og i dag var dagen, jeg endelig fik en med hjem. Jeg er så glad for min – som virker som den skal, og er i SÅ flot stand! Den står på mit skrivebord indtil videre, men jeg tror, jeg skal have lavet et sted, hvor den kan stå fremme.

Foruden skrivemaskinen, så har jeg set på Katarinas blog som jeg følger, at hun har brugt en kødhakker til at have planter i, og jeg elsker jo indretning, der er anderledes, så derfor synes jeg, at det var en møgfed idé. Tilfældigvis så jeg lige en kødhakker nede i butikken, og måtte simpelthen have den med hjem. Der var en herre derhenne som så, at jeg stod med en kødhakker i hånden mens jeg kiggede på skrivemaskinen, og han spurgte mig, om jeg vidste, hvad ‘de unge mennesker i dag’ brugte kødhakkerne til, og jeg vidste det jo godt, for det var netop dét samme, jeg skulle bruge kødhakkeren til – nemlig til planter. Han sagde, at de var enormt efterspurgte, og jeg er da bare glad for, jeg fik fingrene i en selv :’)

Nu er jeg blevet fuldstændig bidt af at jagte loppemarkeder og genbrug i nærheden af, hvor jeg bor, for jeg plejer normalt at kigge rundt i Odense, men der synes jeg ikke rigtig, der er noget medmindre, man skal betale en mindre formue for det, og jeg elsker genbrug, men jeg elsker genbrug endnu mere, når jeg finder noget som jeg får til en enormt god pris. Det er dét, der gør, at jeg synes, det er spændende og fedt :-)

2 tanker om “Skrivemaskine & kødhakker.. Loppefund!

  1. Ja hver sin smag. Personligt er jeg rigtig vild med denne skrivemaskine og det sådan lidt ‘pæne’ design, fordi jeg normalt vælger noget, der er lidt rusty, og lidt råt.. Så spiller denne skrivemaskine lidt op til det lidt rusty.. Og så er jeg vild med, at den er i farve, for jeg foretrækker at have farve i hjemmet, men ikke skrappe farver, og hvis jeg så bliver træt af farven, så kan jeg altid sælge den og finde noget andet :-D

    Det lyder virkelig spændende! Det må jeg da se, når du har fundet dig en kødhakker.
    Har du evt. instagram, hvor jeg kan lure lidt? :-D

  2. Synes at skrivemaskiner bliver lidt federe i de helt gamle designs (sorte og med mere mekanik og synlige dele). Men din kødhakker, den er jeg rigtig vild med :-) Har set dem tit på loppemarkeder, men har aldrig vidst hvordan man skulle bruge dem i indretningen :-) Men tror jeg har ideen nu, med din hjælp :-) Den skal på mit lille bord i hjørnet med min Y stol, og så skal der en lille kaktus i den :-)
    /Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.