Skal jeg have botox?


Så skal der snakkes om botox. Yes yes.. Enten er det noget, man kunne finde på – eller også er det ikke. Personligt kunne jeg godt finde på det – jeg har det sådan, at hvis man kan gøre noget ved sine issues, så skal man da gøre det. Jeg er egentlig ikke voldsomt utilfreds med, hvordan jeg ser ud, og synes heller ikke, at mine rynker generer mig synderligt, men noget som irriterer mit øje en smule er mine læber. Jeg er rigtig glad for mine læber – men på venstre side har jeg en lille ‘bule’, eller dér går læben lidt længere ned, og det generer mit øje en smule. Men hverken min læbe eller rynker er noget, der generer mig så gralt, at jeg vil have det ordnet – men måske en dag. Prøv også lige at lægge mærke til min næse – den ser altid mega skæv ud på billeder, men jeg synes ikke, når jeg står i spejlet, at jeg tænker ‘holy moly, en skæv næse’ ;-)
Jeg er meget åben for botox, og alt, hvad der kan hjælpe én med éns selvtillid, fordi jeg prioriterer rigtig meget at have det godt med sig selv. Det er vigtigt for mig, at jeg har det godt med mig selv, har selvtillid og gør, hvad jeg rigtig gerne vil, og hvis det en dag ender med, at noget i mit ansigt gør, at jeg bliver så usikker på mig selv, og så ulykkelig, så vil jeg rigtig gerne få det bragt i orden med botox, hvis det er løsningen. Men på nuværende tidspunkt, skal jeg ikke have botox, da mine issues er i småtingsafdelingen, synes jeg selv. Jeg ved, at der helt sikkert sidder nogen derude som ville synes, det var store problemer, hvis det havde været dem, men sådan er vi så forskellige. Ligesom vi er forskellige i forhold til, om vi kunne finde på at bruge botox, og også hvor meget vi kunne finde på at bruge botox.. Vi har jo set flere skræksyn af kendte som er gået all in – og mere til – på botox, og jeg ender heldigvis aldrig derude, men jeg ville stadig være bekymret for, bivirkninger, og hvor voldsomt de små rettelser vil se ud. Om det er noget, der kan ses tydeligt, slet ikke ses eller om det forandrer hele udseendet. Det er nogle risici som jeg ikke er villig til at løbe før at mine små problemer fylder meget mere i mit hoved. Alligevel vil jeg dog vise jer mine små irritationer :-)

Jeg vil gerne starte med at beklage de grimme billeder af mig selv – de er helt rå, men det er simpelthen for, at jeg kan vise jer mit fuldstændig nøgne jeg, og vise mine små fejl.
Jeg har forsøgt at vise jer, hvor jeg har nogle små ting som generer mig en lille smule, men som endnu ikke er så store så jeg vil have det lavet. Alle ringene viser stederne som måske i fremtiden skal laves.

Har I nogle steder, hvor I gerne vil ‘rettes til’? Eller er I total modstander af botox?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.