Shopping på Oslo-tur; jeg fortryder kun ét køb..

I forlængelse af mit blogindlæg om vores Oslo-tur, så vil jeg da rigtig gerne lige vise mine køb frem som jeg fik shoppet på min tur. Jeg kan afsløre, at jeg fik shoppet en del mere end planlagt, og der er kun én ting som jeg fortryder, at jeg købte. Følg med for at se, hvad dét var..

Læs mit førnævnte blogindlæg kærestetur

Jeg fik købt et par mega fede sneaks som jeg allerede har vist frem på min instagram. FILA er et mega fedt mærke, og jeg fandt disse, da vi var i Oslo, fordi jeg simpelthen havde så ondt i mine fødder. Jeg var så dum kun at tage gummistøvler med på turen foruden mine klipklapper, og det kan man altså ikke vandre Oslo igennem i seks timer, så jeg var desperat – mildest talt. Jeg skulle bare finde et par sneaks, og hold nu fast… Der var mange fede sneaks! Mange flere fede end her i Danmark, synes jeg. Jeg havde selvfølgelig Ronni med på råd, og alt hvad jeg fandt af ‘basic’ Nike sneaks (med et lille twist) var slet ikke i hans smag, så kiggede han på disse, og jeg har flere gange haft kig på den, men jeg synes, at de er en lille smule ‘over the top’, og jeg vidste ikke rigtig om det var mig, men jeg købte dem – på trods af, jeg gik ud af butikken med følelsen af, at jeg ikke var helt tilfreds. Her efterfølgende er jeg glad for dem, og jeg går faktisk ikke i andre. De er lige som de skal være!

Jeg købte også lidt fra Kari Traa som bare er et helt vildt fedt mærke. Jeg har købt træningstøj for noget tid siden som jeg bare elsker, og jeg har længe ønsket mig en mellemting af en jakke og en trøje, men det havde de ikke – i stedet havde de en fleecetrøje som jeg i dén grad godt kan bruge nu, hvor det bliver koldt. Derudover købte jeg sokker i lange baner, fordi jeg elsker sokker fra dét mærke. De er så behagelige at have på.

Så købte jeg en kjole som er smuk. Den er enkel, og rigtig behagelig at have på. Den er lang og med bindebånd ved taljen. Så fin, men desværre passer jeg den ikke helt, og det er virkelig ærgerligt, men så må jeg igang med vægttab igen, så jeg forhåbentlig kan passe den bedre. Den er et godt mål at have – er jeg den eneste som køber/gemmer tøj i håb om, at man ‘en dag’ kommer til at passe det?

Derudover købte min kære mand mig den bordeaux Gant trøje som jeg er fuldstændig forelsket i. Der var -50%, så det var en virkelig et kup, og jeg er ret vild med den. Dejlig kæreste, jeg har mig som forkæler mig!

Til allersidst; dén ting som jeg har fortrudt. En grøn uldtrøje. Well, jeg fortrød absolut ikke, at jeg købte den, men jeg fik ikke vasket den rigtigt, så det resulterede i en trøje direkte til skraldespanden. Den kostede heldigvis ikke en formue, men jeg var ret vild med den, så det er dælme bittert at skulle smide den ud efter at være brugt én gang. Men så lærte jeg det; “vask uld i hånden!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.