SHOPPING FESTIVAL

Se lige hvad jeg endelig har fået købt mig! Jeg har SÅ længe snakket om denne palette som jeg bare har ønsket mig i 100 år, og nu tog jeg mig endelig sammen til at købe den – og jeg elsker den! Jeg påtænker at lave en make up video, men jeg ved ikke helt om det kan leve op til mit kritiske jeg. Jeg har nemlig ikke professionelt værktøj at filme med ud over mit elskede Olympus, men jeg ved ikke rigtig om det er nok, da jeg jo ikke kan se mig selv samtidig med, at jeg filmer – og det ville være mest smart, hvis det kunne lade sig gøre – særligt ved en make up video. Nu må vi se! Men I kan i hvertfald finde et billede på min instagram, hvor jeg har brugt paletten – den er VIRKELIG perfekt! Og får mig til at se fuldstændig fantastisk ud ;-)
Paletten er selvfølgelig købt på Cocopanda som er min absolutte yndlings hjemmeside til make up, fordi det er billigt, og de ALTID holder en eller anden form for udsalg. I like that! Jeg har selvfølgelig heller ikke betalt fuld pris for denne palette, fordi jeg har købt den i deres stadigt gældende kampagne som hedder ‘Shopping Festival‘. Her kan du spare et hav af penge! Og havde jeg lige kunnet finde økonomien til det, så havde jeg også lige købt en The Balm Nude’Tude Eyeshadow palette, fordi den står virkelig også højt på ønskelisten, men den må jeg vente med endnu! Selvom man kan spare 200 kroner ved at købe den på kampagnen som kører nu.. Hmm! Anyways, men fornuftig holder stadig lidt fat i mig, så jeg fortsætter med at holde mig i skindet og ikke købe mere. Men hvis du ikke kan holde dig tilbage, så er det i hvertfald også det rigtige tidspunkt, for du kan få en masse for pengene, og spare en masse penge ved at købe nu.

Btw.. Er der andre end jeg som bare DRØMMER om Kylie Jenners nye Bronze Palette?! Det er det næste, jeg bare SKAL have fingrene i, men jeg overvejer at vente og så spare op så jeg også kan få fingrene i nogle af hendes lipkits.. Hun når nok også at lancere noget mere make up inden jeg får sparet sammen, så jeg glæder mig meget til at se, hvad jeg får fingrene i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.