Shoppede, og sparede penge samtidig..

Skrevet i samarbejde med DM Skin Care


Jeg har sørme fået shoppet lidt, og jeg har ovenikøbet sparet mange penge (..selvfølgelig ikke i forhold til, hvis jeg intet havde shoppet, men shh!). Jeg har købt følgende:
mudmask
rejsesæt
fodbadesalt
peeling

Mudmasken & peelingen har jeg købt, fordi jeg virkelig elsker ansigtbehandlinger. Særligt peeling, fordi jeg virkelig kan mærke forskel fra før og efter. Jeg trænger tit til at få peelet min hud. Mudmasken giver bare en behagelig friskhed efter, og så er det jo rigtig nemt.

Læs også mit andet blogindlæg om “DM Skin Care fejrer med -50%

Rejsesættet købte jeg faktisk for at få et komplet sæt, og samtidig få prøvet lidt forskelligt fra siden. Derudover er jeg ret meget fan af rejsesæt. Det er rigtig nemt, hvis jeg skal nogle steder, og gerne vil kunne give mig selv en lækker behandling. Fx hjemme ved min svigermor, hvor der er badekar. Når Ronni og jeg sover hos hende, så udnytter jeg gerne chancen for at kunne komme i karbad, men jeg har faktisk aldrig nogle produkter med, fordi jeg kun har fullsize, og her ville rejsesættet blive brugt flittigt.

Fodbadesalten har jeg købt, fordi jeg bare absolut elsker at have fødderne i vand med lækkert salt i. Det er virkelig befriende og enormt lækkert med nogle fødder som bare er blevet badet i kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.