Royale fødselsdagsgaver i laaaaange baner


For over en måned siden havde jeg fødselsdag – 24 år – og jeg fik en masse royale gaver, og dem vil jeg selvfølgelig vise frem her sammen med andre gaver, jeg modtog. jeg var så heldig, at jeg fik et Contrast Krus i Blå Mega af min veninde, Sarah, en måned før min fødselsdag som både var en fødselsdagsgave og en tillykke-med-12-tallet-gave. Derudover fik jeg et krus magen til af min moster, og jeg & mine forældre lagde sammen til tre krus mere, og så fik jeg også to kagetallerkner i Prinsesse og en frokosttallerken i Blå Mega af mine forældre. Og nå ja! Æblekasser som I kan se her, hvad jeg har fået lavet af dem, hvis ikke I har set det. Derudover fik jeg gave af min farmor og farfar, og her fik jeg en Lyngby vase i grå med en buket blomster og penge. Det var virkelig nogle gode fødselsdagsgaver som jeg brændende havde ønsket mig, og nu er min samling af blåt guld blevet lidt større. Jeg viser den frem i løbet af næste uge, så I kan se, hvad jeg har fået samlet ind indtil videre. :-)

Nu vil jeg nyde vejret, for i morgen står den på arbejde i 9 timer, og der får jeg nok ikke rigtig nydt solen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.