Roomtour // minida.dk

Sponsoreret indhold

Så er der sørme kommet en video op med en roomtour af hele huset. Jeg ville egentlig kun have lavet en video af førstesalen, men manden fik mig overtalt til, at vi skulle gøre det af hele videoen, så mens jeg filmede lokkede jeg manden ud af huset, så jeg kunne filme i fred (for det er e n o r m t grænseoverskridende at filme). Nu har jeg fået den filmet, og jeg ved godt, at det ikke er den bedste video, men jeg håber alligevel, at I får noget ud af videoen.

Som jeg også siger i videoen, så har jeg en rabatkode til jer, hvor I sparer -15% på plakater fra minida.dk. Plakaterne i videoen er sponsoreret af minida.dk, og klæder min trappeopgang enormt godt. De har et stort udvalg af fede plakater til alles smag, vil jeg vove og påstå, så det er bare om at gå ind og kigge på deres hjemmeside og se, om der er noget for jeres smag.

Giv mig meget gerne et tommelup på videoen, hvis I gerne vil se flere videoer. Man siger jo, at øvelse gør mester, så hvis I er interesseret i flere videoer, så gør jeg det gerne. Så lad mig gerne vide om I vil have flere. Måske en Q&A video, hvor I lærer mig at kende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.