Room makeover pt. 2

For nogle uger siden byttede jeg rundt på to værelser, hvoraf det ene var vores tidligere soveværelse, og dette skulle rykkes ind på det andet værelse. Nu er jeg endelig blevet færdig med vores tidligere soveværelse som nu er blevet et slags kontor/læserum/kattenes rum. Det er blevet sindssyg godt, synes jeg, og jeg er faktisk mega tilfreds med udfaldet. Det er blevet en rigtig god udnyttelse af værelset.


Her er et før- og efter billede af samme hjørne i værelset som nu er blevet til et kontor. Jeg købte skrivebordet i en genbrugsbiks i Odense som hedder Antik Fyn. Skrivebordet trænger godt nok til en rigtig omgang kærlighed, men jeg gad ikke rigtig gøre det, fordi jeg ikke kunne vente med at få styr på værelserne, og så må jeg indrømme, at det faktisk ikke generer mig særlig meget.

Jeg lavede også en billedvæg, fordi jeg manglede noget som kunne inddrage kattenes kradsetræ, så det ikke bare hænger fuldstændig alene og malplaceret. Billedvæggen er blevet rigtig god, og er en god blanding af mennesker i vores liv, os selv og tegninger af Mads Stage som jeg har en kæmpe forkærlighed for. Han er én af mine absolut yndlings kunstnere.

Læsehjørnet er blevet rigtig godt, og er blevet et rigtig funktionelt sted at sidde og nørde. Jeg får det ikke brugt så meget som jeg gerne vil, men jeg er desværre ikke så kreativ mere som jeg har været. Jeg elskede at sidde og male og klippe og klister, men det er der desværre ikke så meget af lige i øjeblikket.
Derfor skulle jeg alligevel lave hjørnet hyggeligt og pænt. Bare for øjets skyld, ik? Jeg har pyntet bordet med et par superfine lys – jeg har en kæmpe svaghed for lys i pæne beholdere, og gerne nogle som dufter. Foruden lysene har jeg et billede fra Mads Stage stående, selvfølgelig, og så en mega smuk lampe som vi havde i kælderen. Den er ret cool, og jeg ved faktisk ikke om det er noget særligt mærke bag. Beholderen som jeg har skriveredskaber i er en fin lille keramiksag som jeg købte af en, som jeg faktisk havde solgt en skrivemaskine til. De havde lige købt hus som gemte på en masse Mads Stage tegninger, keramik og alt muligt andet gammelt guld! Det gad jeg godt, var mig. Nu pynter tingene så fint herhjemme, og værelserne er alt i alt blevet mega godt!

Der kommer nok et indlæg mere om soveværelset, for vi har netop købt ny seng, og den jeg bare vise til jer! Det bliver mega godt, og jeg glæder mig så meget til at vise den frem her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.