Room makeover pt. 1

Som overskriften rigtig fint beskriver, så har jeg været igang med lidt af en makeover herhjemme. Det startede faktisk med, at vi – min kæreste og jeg – havde snakket om, at vi gerne ville købe os en ny seng, da min kæreste sover dårligt på den vi allerede har, og jeg synes vi mangler plads i sengen (med en hund og to katte). Det er en halvanden mands seng, vi har nu. Men i og med, at vi gerne ville have en ny og større seng, var vi nødt til at flytte vores soveværelse ind i det store værelse, da vi ellers ikke havde plads til sengen. Så jeg gik i gang med at få rykket rundt, og det blev en mindre endevending af begge værelser.

Tilgengæld er det også blevet mega godt, og i soveværelset mangler vi faktisk kun den nye seng som vi er ved at spare op til samt to sengeborde, og selvfølgelig lidt mere hygge i form af et par gulvtæpper m.m.

Det er et før- og efter billede af det som nu er soveværelset, og i part 2 får I lov at se før- og efter billede af det som engang var soveværelse og som nu er blevet et hyggeværelse med skrivebord og læsehjørne. Men det må I vente – lidt endnu – med at se! 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.