REVOLUTION MAKE UP PALETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har virkelig en vild fascination af øjenskygge paletter, og hver gang, at jeg køber nye paletter, så ved jeg godt, at jeg ikke får dem brugt så meget som er meningen med øjenskygge paletter, men jeg kan simpelthen ikke lade vær! Jeg fandt disse paletter til billige penge, hvor den ene havde den her enormt smukke marmor effekt i nogle af farverne. Den anden har de flotteste farver som passer perfekt her til efteråret. Der er nogle rødlige farver som jeg er helt vild med! Så kan jeg matche efterårets flotte blade udenfor som begynder at blive røde.
Jeg har valgt disse to paletter, da jeg ved, at jeg ikke vil komme til at bruge en paletter med alt for mange farver, fordi jeg godt kan lide, det er en smule neutralt. Men jeg må indrømme, at jeg er ret vild med den peach-farve som i øjeblikket florerer rundt på diverse blogs. Dén farve skaber bare et helt fint look, og farven er samtidig så frisk, men uden at være for voldsom. Så det er én af de farver som jeg godt kunne finde på at bruge, og som jeg gerne vil have fingrene i.

Er der nogle farver som øjenskygge som du også bare MÅ have fat i? & er der nogle som du bare overhovedet ikke vil nærme dig? :’) Lad mig endelig høre. Kan jo være, jeg kan finde noget inspiration fra dig.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *