Re-f*cking-ol!

Igår havde jeg fødselsdag, og i én af gaverne fra mine forældre fik jeg disse æblekasser + flere. Jeg ville nemlig gerne have lavet denne reol. Da min mor og moster var kørt gik jeg straks igang med at lave reolen, og allerede efter første kasse fortrød jeg, fordi det var ikke bare lige til, som jeg tænkte. Nu er den lavet, og den er lidt skæv, men det er klart, når det er gamle kasser, så vil det komme til at se skævt ud på den ene eller anden måde, men jeg er 1) virkelig lykkelig over resultatet. Det er så(!) godt! 2) jeg er så glad for, det er overstået.. Haha! Lige så snart jeg var færdig omkring kl. 20:30 igår aftes slæbte jeg dynen med ned på sofaen, og lagde mig, fordi jeg var så ør i hele kroppen, og min ryg gjorde ondt.. Der gik da heller ikke mere end fem minutter, så boblede jeg, og vågnede omkring kl. 00:00, og måtte gå i seng. Jeg var virkelig gået ud som et lys! I dag har jeg så støvsuget kasserne, og fået sat lidt ind i, men jeg mangler sgu nogle nips-ting ;-) Senere skal jeg også have hængt denne op, og så har jeg to æblekasser som skal op i soveværelset. Så jeg er ikke helt færdig med at bore, skrue og hamrer, men for i dag tror jeg, jeg er. :-)

Når jeg har fået alle mine fødselsdagsgaver (jeg mangler lige at få nogle ting hjem), så vil jeg lave et indlæg om det. Jeg kan afsløre så meget, at det er nogle Royale gaver, jeg har fået. ;-) Og jeg skal også nok lave en DIY på denne reol, så I selv kan give jer i kast med det – og så håber jeg ikke, jeg har fået jer afskrækket helt fra det, haha.. Det lyder værre end det er.

4 tanker om “Re-f*cking-ol!

  1. Det er rør og slutmuffer som du kan købe i forskellige byggemarkeder :-)
    Og tusind tak – jeg er virkelig også rigtig glad for den her reol – og også benene :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.