pude-begejstring!


Jeg er simpelthen lige nødt til at dele disse fuldstændig lækre puder! Jeg er så begejstret, og har været det lige siden, jeg så dem første gang for et par måneder siden på instagram. De er så enkle, men med et twist, og det er jeg så vild med – derudover er jeg vild med, man selv kan bestemme farver – og jeg er vild med tanken om, at Maria sidder derhjemme og laver dem – fremfor et eller andet kæmpe firma, hvor alle puder bliver lavet af en maskine. Der er bare noget over noget kreative mennesker – som SELV har fingrene i de ting, der bliver solgt.
Jeg har været nødt til at spamme jer med billeder herinde, for jeg kunne simpelthen ikke vælge, hvilke puder, der er fedest! Jeg er rigtig vild med de puder som Maria selv har hjemme hos sig. Det er dem med brunt i puden, og på en matchende stol – det ser så godt ud. Jeg tror dog, jeg selv ville vælge mig en lys stribet pude sammen med en med noget lyserødt i og en med mint! Åh, det er så svært at vælge, så ender nok med både at have tre-fire styks på sofaen i stuen, og nogle på sengen i soveværelset! Så er jeg vidst også dækket ind med lækkerier ;-) Pt er budgettet ikke lige til alle de der hygge ting :/ Desværre. Men det her er en af de allerførste ting, jeg skal have fat i, så snart, der er penge til overs – det er stensikkert.

Maria – som laver disse fine puder – har ikke en webshop, men derimod en instagram, hvor I kan se mange flere fine puder – og I kan også se, hvordan puderne pynter i andres hjem. Hun hedder @marialindgaardmogensen. & inde på hendes instagram kan I også finde frem til, hvordan og hvorledes I skal gøre, hvis I ønsker at bestille disse skønheder!

Maria er faktisk en af dem, der laver nogle flotte puder til en overkommelig pris, hvor vi alle sammen kan være med! Gå da ind og smid et “følger” hos hende, hvis du også vil følge med i alle de kreative puder, hun laver.

2 tanker om “pude-begejstring!

  1. Det synes jeg bestemt! De skal i hvertfald lande hos mit i mit nye hus så snart som muligt – det er helt sikkert :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.