Præmien fra SemiBasic

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Her kommer lige et lille billede af mit soveværelse, hvor jeg netop (igår) modtog mit nye sengetæppe fra SemiBasic, som jeg vandt i en konkurrence på instagram. Jeg er fuldstændig vild med det, men som I kan se, så mangler jeg nogle tilhørende puder, og dem håber jeg, jeg snart kan finde råd til, fordi det ville lige sætte prikken over i’et. Jeg er så glad for mit lille soveværelse, fordi det er så fint, og det har tæppet absolut hjulpet på. Det ligner jo en luksus seng ;-) Det er det også, haha.. For mig! Jeg mangler stadig ALT andet inde i soveværelset. Min elskede lampe er endnu ikke kommet op endnu, fordi jeg ikke er en haj med elektricitet. Derudover mangler jeg lige en æblekasse mere som kan komme ind i soveværelset, så jeg i hvertfald har to som hylder/reol. Det bliver så fint! Jeg skal også have en æblekasse op i entréen, og så leder jeg ihærdigt efter en skohylde – jeg var faldet for en som vidst nok er fra Ikea, men ikke kan fås mere. Så nu må jeg på jagt igen. Ellers må jeg selv lave en. Jeg har nemlig en idé i tankerne. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.