POPULÆRT AT HÆKLE

Jeg har lagt mærke til, at det på instagram er meget populært at hækle igen, hvilket jeg synes er superfedt, selvom jeg ikke selv kan. Det er særligt Kay Bojesen-dyr og babyrangler, som jeg har bidt mærke i. Jeg kan huske, at min farmor hæklede grydelapper, æggevarmere og den slags, men jeg kan nu bedre lide idéerne om Kay Bojesen-dyr og babyrangler.
Jeg tror, at når jeg får børn og skal være på barsel, at jeg vil lære at hækle, så jeg både kan hækle noget til mig og noget til mine børn. For mig betyder det rigtig meget at lave nogle hjemmelavet ting – også til mine børn som de kan have med sig hele livet, for jeg selv elsker at kigge på alle de ting som jeg har med fra min barndom, selvom mine forældre ikke har været helt så kreative eller helt så gode til at gemme tingene. Jeg har blandt andet en nissepige som min farmor har hæklet, og som cirka er 1 meter høj. Jeg ved ikke, hvor gammel, jeg var da jeg fik den, men den har fulgt mig lige siden jeg fik den, og den kommer også stadigvæk frem til jul, fordi det betyder noget for mig, når det er noget som min familie har lavet.
Derfor kommer jeg også til at gå op i, at jeg gerne vil være kreativ og give mine børn noget som de kan kigge på, når de bliver voksne. Jeg ved dog ikke hvordan man hækler, men jeg kunne godt tænke mig at prøve det, fordi jeg tror, det samtidig er ret afslappende, men det må blive, når jeg engang bliver gravid og er på barsel, for lige nu er der så mange andre ting som er prioriteret højere.

Hvis du, ligesom jeg, vil lære at hækle eller allerede hækler, så er der garn, opskrifter m.m. hos Sandnes Garn.

Sandnes Garn er Nordens største spinderi og garnproducent, og producerer højkvalitets garn.

Blogindlægget er skrevet i samarbejde med Uldfisken.dk

Kategori: diy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.