Personlig træner? HJÆLP!

Uh, jeg har en kæmpe nyhed som jeg faktisk er enormt stolt og glad over. Jeg stod på vægten for et par uger siden og så, at vægten er steget gevaldigt! Jeg vidste godt, at jeg havde taget på, for det kan godt ses, men jeg blev alligevel overrasket over tallet på vægten. Det var noget mere end jeg boede havde troet og håbet på. Det er jo ikke første gang, at jeg står på vægten og ved, at jeg skal tabe mig og overvejer hvordan. Heller ikke første gang, at mine overvejelser går på om jeg skal få fat i en personlig træner og betale de penge det koster. Dén løsning har jeg overvejet mange gange, men så går mine tanker på “hvad nu hvis jeg ikke klar?” “hvad nu hvis jeg svigter både mig, andre eller træneren?” “hvad nu hvis jeg falder i?”.. Alle de der tvivls spørgsmål bombarderede mig bare hver gang.. Men! Jeg tog kontakt til en personlig træner her i Nyborg som jeg havde set i det center, jeg trænede i for nogle år siden. Vi mødtes igår til en snak for, at jeg ligesom kunne tage en beslutning om det skulle være ham eller om det skulle være overhovedet.

Husk nu min meget smukke 4. ADVENTS KONKURRENCE

Da jeg trådte ud ad døren var jeg ikke i tvivl. Det skulle være – og det skulle være ham. Han forstod hvad jeg ville, og vi blev hurtigt enige om, hvilke metoder, vi skulle bruge i kampen mod kiloene og de dårlige vaner. Jeg har prøvet rigtig meget forskelligt i kampen mod kiloene igennem årene, så jeg ved også, hvad der virker og hvad der ikke virker. Så nu starter vi træning d. 11/1-18, hvor der skal sparkes røv, og jeg glæder mig som et lille barn. Det bliver mega hårdt, men super fedt at komme igang. Vi kommer til at træne to gange om ugen, og tredje dag skal jeg selv finde på et eller andet. Gå tur i rask tempo, rulle eller cykle, og det bliver svært, men det sværeste bliver helt klar kosten og at skulle ændre alle de der mega usunde vaner som jeg har i forhold til hvad jeg spiser. Men nu er beslutningen taget, og jeg glæder mig over, at der skal ske noget.

Ja, det koster mange penge, men jeg ser det som en investering i mit helbred og min krop, så selvom det er mange penge lige nu, så er det helt sikkert pengene værd, hvis jeg selv lægger alt, hvad jeg kan, i det. Og om flere år, så vil jeg tænke, at det er et lille beløb i forhold til hvad jeg har fået. Men nu må vi se, om det bliver en succes eller fiasko – for det er jo op til mig! Men jeg glæder mig til at give det et seriøst forsøg :-) I får selvfølgelig løbende opdateringer hele tiden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.