Paint is on my brain..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er jeg blevet lidt bedre venner med mit kamera, og kan nu vise nogle okay billeder frem af mit DIY-projekt som jeg er blevet færdig med. Jeg var på pinterest for at få idéer til noget, jeg kunne have på min ene væg i stuen, da jeg var fuldstændig tom for idéer, og det gik mig på. Det kan altså også være farligt at gå på pinterest at kigge, for jeg har det i hvertfald med at finde alt for meget, jeg synes er fedt :-P Og så skal jeg lige pludselig til at tage en beslutning, haha. Jeg faldt i hvertfald for det her, og begyndte at kunne se, det ville passe godt herind til stuen. Jeg havde (eller dvs. mine forældre havde) nogle rester af noget guldmaling, og det har jeg brugt. Jeg var også i at overveje noget sølv, for det havde jeg selv, men nej. Det skulle være guld! Det passer også rigtig godt ind i retrostilen som jeg lidt kører med mit spisebord, og æblekasser. Ved siden af mit lille ‘mesterværk’ vil jeg gerne have en æblekassereol. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle have en æblekassereol, om jeg skulle have en reol af halve borde (set i ‘Fra yt til nyt’) eller om jeg skulle finde mig et møbel som passede ind. Men pladsen er så trang, og jeg har derfor valgt at lave en æblekassereol – mangler dog lige nogle æblekasser, men det må vente. Jeg har en enkelt som I nok kan se. Det passer også rigtig godt ind med æblekasser, da jeg jo har lavet et lille bord/reol i entréen også som I kan se her. Det hele skal jo gerne passe sammen.
Mine maler-projekter er endnu ikke færdige, for jeg har planer om at male endevæggen, hvor mit spisebord står, i den flotteste blå farve, og for at stuen skal hænge sammen, så vil jeg male lidt blå på endevæggen, hvor mit fjernsyn er. Men det bliver noget anderledes end det traditionelle, for jeg har været på pinterest igen! Og er faldet pladask for noget som jeg er blevet lidt inspireret af.
Derudover skal jeg have malet ‘sengegavlen’ i soveværelset, og der går jeg og spekulerer på to muligheder. Den ene mulighed er at male den nederste del af væggen (jeg vil lave inspirationsbilleder på bloggen i morgen, så I ved, hvad jeg snakker om), og ellers maler jeg hele væggen, og så laver jeg noget rigtig flot rundt effekt på en anden væg med noget vandfarve, tror jeg. Nu må vi se! Ikke nok med det, så skal jeg have malet den ene væg i trappeopgangen, da den – ligesom væggen i stuen – er møgirriterende, og jeg er lost for idéer til noget ophæng – så jeg er blevet inspireret – guess what.. af pinterest igneigenigen! Og vil lave noget geometrisk med tre farver. Den mørkeblå som er i stuen, den grønne som kommer til at være i soveværelset, og hvid eller lyserød eller.. hvad jeg lige synes, der passer. For så gør det nemlig ikke så meget, at jeg ikke har en masse hængt op, for væggen vil ikke virke bleg eller kedelig, når der er noget geometrisk – og det tænker jeg skal være øverst oppe, og så nede mod entréen, der vil jeg gøre det knap så geometrisk, og så hænge nogle billeder op, måske. Det skal jo heller ikke være for meget..
Men mit næste maler-projekt bliver soveværelset, når jeg lige er blevet enig med mig selv om, hvordan jeg skal gøre.. For jeg har malingen stående. Det var egenltig meningen, jeg ville have lavet noget geometrisk derinde, men det har jeg droppet, da det skal være et roligt værelse, og der behøver ikke at ske så meget fancy. Så det skal være enkelt. Anyways.. Som I nok fornemmer, så er der kæmpe planer herhjemme, og I kan godt glæde jer ;-) Jeg tager selvfølgelig billeder hen ad vejen. :-)

4 tanker om “Paint is on my brain..

  1. Jeg er også ret vild med idéen :-D Faldt fuldstændig for det, da jeg så det på pinterest.. :-P Dejligt at høre, det ikke kun er mig som kan li’ det :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.