ODENSE MARCIPAN – bloggertræf

Så kommer vi til den lidt mere søde ende af goodiebagen – nemlig marcipan fra Odense Marcipan. Det er intet mindre end perfekt her op til jul, hvor jeg elsker at stå og fedte med marcipan, nougat, nødder, mandler og diverse juleslik! Konfekt-bøtten skal jo fyldes godt op ;-) Jeg og min veninde, Sarah, har aftalt, at vi skal bage småkager og lave konfekt sammen, så her lander marcipanen rigtig godt. Vi skal rigtig julehygge sammen. Vi skal lave julekonfekt, og så vil jeg lave nogle roulader som min far plejer at lave, og de er bare viiiiildt gode! Mooooon ikke, jeg også lige skulle lave en omgang flødeboller (selvfølgelig med marcipan bund) som skal komme til at ligne julemænd? Jo, det tror jeg hellere, jeg må! Jeg elsker, at være kreativ – og det gælder også med noget som bare skal ind i munden – men det er vigtigt for mig at have det sjovt, at det smager godt og selvfølgelig, at det ser godt ud. Det gør det nemlig lidt sjovere!
Jeg vil selvfølgelig sørge for at tage nogle billeder af Sarah og jeg, og ikke mindst af vores kreationer, når vi har fået lavet lidt fint til julebordet – og så vil det selvfølgelig komme herind på bloggen (..så håber jeg bare, det bliver flot ;-))

I kan følge Odense Marcipan på Facebook lige her

sponsoreret indlæg

En tanke om “ODENSE MARCIPAN – bloggertræf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.