nyt soveværelse + I WON!

Jeg kom hjem fra mine forældre igår, og det er så vanvittig dejligt at være hjemme hos mig selv igen. Jeg kan godt mærke, jeg har fået en ny energi, og jeg havde egentlig tænkt mig at lave ingenting igår, da jeg kom hjem. Fandt så ud af, jeg var tvunget til at gå ned og handle, så jeg måtte traske ud i den bidende kulde, og handle. Da jeg kom hjem lagde jeg mig på sofaen, og var helt færdig – lige indtil jeg fik den idé, at jeg skulle male soveværelset som jeg har haft planer om et stykke tid nu. Jeg fik så malet mit soveværelse igår, og jeg valgte den mørkeste farve, jeg havde liggende fra mine forældre. Den er grå/grøn, og passer faktisk rigtig godt ind i soveværelset, da jeg har en grå pude, og sengetæppet har en lidt lysere nuance grøn end væggen er. Så det ser mega godt ud! Derudover har jeg fået den her fuldstændig fantastiske kuffert fra min mor, som hun har arvet af min oldefar. Den har bare den flotteste grønne farve, og er velholdt. Jeg fik derfor den idé at lave en natbord af tre styks kufferter, og egentlig var det ikke meningen, at jeg ville beholde den rødbrune, da jeg ikke synes, den passede til, men den giver en god kontrast til det grønne og lyse, så jeg har valgt at bruge den, og så mangler jeg en enkelt mere. Så skal der bare nogle lys, og lidt hygge på mit natbord.

Forleden vandt jeg gavekort for 3000,- henholdsvis 1000,- til Made in Nepal, 1000,- til Trendybox og 1000,- til Livink. Jeg har allerede fået bestilt fra Livink, hvor jeg måtte finde på en anden plan end først antaget. Jeg har derfor valgt at bruge gavekortet til to fine plakater som selvfølgelig skal hænge i soveværelset – som pænt skal anvise, hvor jeg sover, og min eventuelle kommende kæreste skal sove ;-) Haha! Jeg har derudover også valgt at bruge gavekortet på en ret fin lyskæde i blå som skal hænge i stuen, hvor jeg skal have malet den ene væg mørkeblå. & hvor jeg også vil bestille et blåt gulvtæppe fra Made in Nepal, så det hele passer sammen. Ud over lyskæden og plakaterne, så har jeg valgt at forkæle to af mine gode veninder. Jeg havde det meget svært med kun at forkæle to ud af mine fem gode veninder, men min ene veninde, som også er min bedste veninde, valgte at sende mig en indflyttergave, da jeg flyttede her til Nyborg. Fuldstændig uventet! Mine veninder og jeg bor langt fra hinanden, så vi sender gerne ting med posten. Derudover har jeg valgt at forkæle min anden veninde, fordi hun var så fantastisk at overraske mig med en rose og chokolade, da jeg blev student for tre år siden, og hun skulle klart forkæles lidt, fordi jeg ved, jeg har været dårlig til det <3 Jeg siger ikke, hvad de får, for jeg ved ikke, om de læser med her, men det kan I få lov at se på et senere tidspunkt. Jeg glæder mig til at høre deres reaktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.