Ny kæmpe seng

Moonbeds lever op til navnet. Vi har fået verdens højeste seng som simpelthen er så lækkert at ligge i. Sengen er netop fra Moonbeds, som forhandler continental senge i velour som vores (men også andre senge), og det er noget, jeg virkelig er glad for. Jeg er vild med, at jeg ikke skal rejse mig fra sengen, men at jeg kan sidde på kanten og så glide ned og stå på fødderne. Men endnu bedre er, at den er større end vores gamle seng, og dét var altså ret vigtigt, fordi vi er to mennesker, en hund og to katte som ligger i sengen, så den måtte meget gerne være større end de 140 cm seng vi lå i tidligere.

Sengen fik vi i fredags, og det tog ikke mange minutter at samle. Sengen er som sagt købt hos Moonbeds, hvor vi fik en rigtig god snak om ønsker til vores kommende nye seng. Vi fik en super luksus topmadras, og et super flot sengegærdet. Sengegærdet er egentlig et stående sengegærdet, men det synes vi, er ret upraktisk, selvom det er ‘normalt’, når man er ude og købe sengegavle til senge. Vi valgte at købe to L-beslag som vi satte fast ved benene, og så kunne vi have sengegærdet stået i klem mellem sengen og L-beslagene. Det er ret smart, og super nemt!

Så går du og mangler en ny seng, så har jeg kun en varm anbefalelse af Moonbeds. Henrik er super god til at rådgive om, hvad der vil være godt ud fra hvad vi fortæller. Du kan bygge din seng lag for lag, og det kan jeg godt lide! Derudover er det bare super kvalitet, og vi er rigtig glade for vores kæmpe gigantiske luksus seng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.