NICEHAIR – catch up på julekalenderen..

Som jeg skrev igår, så er jeg håbløst bagud her på bloggen. Det betyder, at jeg nu har valgt at slå to blogindlæg sammen til ét. Jeg nåede nemlig ikke at fortælle jer, hvad jeg havde fået i min julekalender fra Nice Hair anden uge inde i december, så nu slår jeg sidste uges gaver sammen med ugen før. Anden uge inde i december fik jeg disse produkter. Wet Brush fra HH Simonsen har allerede været i brug. Børsten skulle skåne håret ved frisering, og det kan mit hår i hvertfald godt bruge, for jeg har et meget ødelagt hår (det var dog en del værre før jeg blev klippet page). Make up pensler kan jeg også altid bruge, selvom nogle nok ville mene, at jeg har for mange. Men det har jeg altså en svaghed for. Derudover så min hidtil favoritting er helt klart BLAX hårelastikker som bare er et must hos mig. De er geniale, og kan holde mit meget fine hår. Niophlex er noget som jeg ikke har hørt så meget om, men det som jeg har hørt har været positivt, så det glæder jeg mig faktisk til at prøve.

De sidste par ting er ikke noget som jeg sådan tænker er noget, jeg kommer til at bruge. Conditioner og shampoo kan man altid bruge, men jeg har så meget i forvejen, så min meget gode veninde får det i hendes lille hemmelig surprise gave. Jeg har lavet den fineste æske med slik, pleje og i morgen skal jeg ud og købe lidt ekstra til hende, og så skal pakken ellers bare sendes afsted. Jeg elsker at kunne overraske hende med det. Hun gør det samme for mig.

I sidste uge fik jeg så disse ting. Jeg synes generelt, at der er ALT for mange cremer i denne julekalender, og det passer mig ikke særlig godt, når jeg næsten aldrig bruger creme. Håndcremen her bliver brugt til en lille surprise julegave til.. (det kan jeg ikke sige, hvis vedkommende læser med her). Vedkommende får også handskerne som er en slags maske til hænderne ligesom du kan få ansigtsmaske. Faktisk har jeg prøvet ansigtsmasken fra samme mærke, og den er superlækker. Mascaraen får min søde veninde også, og så beholder jeg selv makeupfjerneren, fordi jeg mangler en som er god. Jeg fik en i en goodiebox på et tidspunkt, og den er ELENDIG, så nu må jeg prøve en ny. Rønsbøl læbepomaden har jeg i forvejen, desværre. Så den må også finde sig en ny ejer. Den lille neglelaklignende ting er ikke neglelak, men noget glimmerolie. Jeg ved ikke lige, hvornår søren, at jeg skulle iføre mig det, så jeg havde i stedet håbet på en neglelak.

Men det er jo fint nok med ting, man ikke kan bruge, for så kan de bruges til at forkæle andre, men det er da sjovere, hvis der havde været noget mere, som jeg selv kunne have brugt. Det er jo dét, der er med hemmelige julekalendre.

Nu fik jeg vist jer meget mere fra min julekalender fra Nice Hair, så nu er jeg ikke håbløst bagud længere. I morgen får I at se, hvad jeg har fået i adventsgave fra min nisse i bloggeradvent, og så får I at se, hvad jeg har fået fra min mor af. Glæd jer, for der er godter på vej!

Husk også min svedige adventskonkurrence som du kan deltage på både her på bloggen, instagram og facebook. Læs mere i linket.

2 tanker om “NICEHAIR – catch up på julekalenderen..

  1. Det kan du ikke, fordi jeg ikke er nået så langt. Jeg har lidt meget hængende over ørerne, så det kommer først i morgen/: Sorry. Jeg er en smule bagud i alt det her juleræs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.