Neon Living i boligen

Desktop1-002
Jeg mindes, at jeg før har snakket om Neon living. Jeg skal ikke kunne sige, om det har været på min tidligere blog. Men jeg husker nemlig, at jeg har snakket om bakken før, og den er jeg tydeligvis stadig meget fascineret af. Den er virkelig fin! Men jeg tror, jeg har fundet mig min absolutte yndlings, og det er magasinholderen – den er virkelig for fed. Den som man hænger sine magasiner på. Derudover kunne jeg virkelig godt bruge toiletrulleholderen, fordi når jeg er i bad, så bliver alt vådt, og det betyder, at det gør mit toiletpapir også. Der ville den her virkelig være praktisk! Også fordi der kan være to ruller i. Jeg har ikke rigtig noget opbevaring på mit badeværelse, så alt, der kan opbevare bare lidt, og som kan tåle fugt eller at blive vådt er noget, jeg holder meget øje med.
En sidste ting som jeg også er ret vild med, det er smykkeholderen. Jeg har en svaghed for transparente ting til mine smykker, og jeg har nogle på min eBay som bare venter på, at jeg trykker “køb”. Det er så fint, at smykkerne på dén måde kan få lov at skinne igennem. & så passer transparent til alt. ;-)

Nogle af disse ting vil ryge på min ønskeliste til min fødselsdag, fordi de er ret fede. Neon Living laver nogle fede ting som er meget anderledes fra andre mærker, fordi det ofte er farverigt, transparent og af plastik. Så hvis du mangler lidt farve i hjemmet, så er det en rigtig fin måde at få lidt farve ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.