Nedsat-kobber

Prøv lige at tjekke detaljerne ud på mit skrivebord. Jeg havde denne klips på min øsnkeseddel (yesyes, jeg kan også godt have billige ønsker fra Rema 1000), og jeg så den var sat ned forleden, da jeg var i Rema 1000, så den skulle med hjem. Jeg er så vild med den, fordi den matcher mine nye lamper til køkkenet, og min lampe i entréen, og så står den lækre rosa/kobber bare rigtig godt til det mørke træ i mit skrivebord. Jeg er så vild med den! & den er så smuk med mine visitkort som jeg stadig er helt vild med designet på – til trods for, jeg har fået dem lavet for 100 år siden. Jeg plejer gerne at skulle fornye både hjem, hjemmeside og visitkort ret ofte, så jeg ikke bliver træt af designet, men de her visitkort er ramt spot on!

Forleden var jeg ude og stor-handle! Jeg er jo hos mine forældre, så jeg skulle da udnytte, at jeg kunne låne en bil til at handle, så jeg ikke skal klare det på min cykel – ikke fordi, så slemt er det ikke, men når man skal have mange varer, og man kun har en cykel, så er der lige pludselig meget langt hjem.
Anyways.. Jeg tog i Netto, og i Rema 1000 og handlede, og jeg havde skrevet ansøgninger hjemmefra, fordi jeg lige så godt kunne aflevere ansøgninger i butikkerne, da jeg jo rigtig gerne vil have et fritidsjob ved siden af min skole som jeg starter på lige om lidt. Jeg fik afleveret ansøgningen i Netto, og så kommer jeg i Rema 1000, og glemmer at tage ansøgningen med hjem, og jeg kørte i min lillebrors bil som er lidt gammel, og derfor har nogle skavanker. Fx da jeg skulle have mine varer ind i bilen fra indkøbsvognen af, der skulle jeg holde fat i bagsmækken samtidig, fordi den falder ned.. Et øjeblik kunne jeg ikke nå mine varer i vognen samtidig med, jeg skulle passe på, at vognen ikke trillede ned i de andre biler, så jeg gav slip et øjeblik, og så kan I vel nok regne ud, hvad der skete ;-) Jeg fik bagsmækken lige ned i hovedet, og jeg lover jeg for, at fra dét tidspunkt af hadede jeg bilen! :-P Da jeg så var i Rema 1000 glemte jeg – som sagt – ansøgningen, og jeg skulle sætte p-skiven, men magtede det simpelthen ikke, fordi jeg kun kan låse i førersiden, og jeg kan ikke nå p-skiven inde i bilen, så jeg ville skulle over i passager siden – too much trouble for me, så jeg droppede at sætte p-skiven. Derudover tænkte jeg “hey! der kommer sgu da ikke nogle p-vagter her“. Jeg tullede rigtig rundt inde i Rema 1000, og da jeg kommer ud, så står en p-vagt ved bilen.. Flot, Mille! Nu får du den første bøde i de 5,5 år, du har haft kørekort.. Anyways! Jeg kunne ikke blive sur på andre end mig selv, for jeg vidste det jo godt, men måtte spille dum blondine, da han konfronterede mig, for der ligger en Føtex ved siden af, og der er parkeringspladserne gratis, og jeg sagde jo bare “jeg troede, de var gratis ligesom ovre hos Føtex” – oh yes.. & jeg er normalt ikke den bedste løgner, men anyways.. Jeg sagde, at det var min fejl, og sådan var det jo. Men den meget søde parkeringsvagt sagde, at jeg var heldig og annullerede min bøde. Yes! Lidt held havde jeg altså alligevel med mig. ;-) Og jeg slap så for min første bøde i 5,5 år.
Dén dag var noget af en dag..

& ansøgningen blev ikke afleveret, for jeg skulle så hurtigt væk fra parkeringspladsen som overhovedet muligt ;-)

En tanke om “Nedsat-kobber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.