Min nye gamle kuffert!

Det var egentlig meningen, at jeg skulle skrive et andet indlæg, men jeg er nødt til at tage nogle nye billeder, da jeg har lavet en fejl, så indlægget må komme i morgen. MEN! I skal ikke snydes, for nu skriver jeg så et andet indlæg som jeg faktisk har glædet mig ret meget til. Eller dvs., jeg har ikke glædet mig til selve indlægget, men til at vise jer billeder af min nye kærlighed! Nemlig en fin kuffert som er enormt stor. Den kan rumme alt mit maling til mine malerier, og så er den bare så flot udenpå! Den trænger dog gevaldigt til en kærlig hånd indvendigt, men mon ikke, jeg godt kan klare det ;-) Jeg har fået kufferten af min daddy som har fundet den på jobbet. Det er bonus, når beboerne vælger at lade vær at tømme hele lejligheden, men efterlader guld som denne her! Jeg elsker det.. :-D

En tanke om “Min nye gamle kuffert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.