Min mors loppefund

Jeg viste forleden mine loppefund frem, og jeg snakkede i den forbindelse om, at jeg meget gerne ville vise de ting frem som min mor fandt, for det er nogle fede – og meget anderledes ting som I nok kan se. Hovedet har jeg selv et lignende af som I kan se her, og jeg synes bedre om mit, må jeg indrømme, men til gengæld fik min mor udstyret med for samme pris som jeg gav for mit hoved, og jeg synes faktisk at hjelmen og især brillerne er mega fede! Derudover så er jeg særtligt vild med toilet-billedet som meget gerne måtte have hængt hos mig, haha! Lidt humor er altid godt. Og damen måtte også gerne hænge hos mig, for jeg skriver altid ned, hvad jeg skal have handlet.. Askebæger-holderen så jeg på Retro3 Facebookside inden vi overhovedet landet i butikken, og jeg tænkte straks på enten min lillebror eller min mor, da jeg så det, og min mor faldt da også straks for det – det var det allerførste, hun så, da hun kom ind til Retro3. Så jeg kender hende sgu alligevel lidt godt ;-)

Vi har gjort os nogle gode køb, og jeg ved, at min mor er rigtig glad for hendes køb. Mit køb er jeg også rigtig glad for <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.