Min elskede barvogn

Jeg skal jo være hos mine forældre hele weekenden, fordi jeg skal hjælpe dem med at ordne huset som skal sælges. Men jeg ville meget gerne lige vise jer min fine kup, jeg har gjort mig. I torsdags så jeg på Facebook, at genbrugen, Fru Fin, havde smidt et billede op af hendes fine butik. Heriblandt var det her fine barbord, og jeg har længe ledt efter noget som ikke kostede en formue. Jeg har fundet mange flotte, men de ligger altså også gerne over 1000, og det er lige i overkanten på mit budget lige nu. Det her bord er heller ikke lige så flot som dem på 1000 kroner, men det er fandeme et kup for 200 kroner, synes jeg. Jeg er så glad for den messingfarve med glasplade. Derudover er det bare så fint med plads til magasiner. Jeg er meget meget glad for det, og jeg synes, det er fint!

På billederne her kan I også se nogle af mine præmier, som jeg hentede igår. Jeg vandt jo – blandt andet – et gavekort på 1000 kroner til Trendybox, og her købte jeg to af disse papirposer som I ser med min plante i. Derudover så købte jeg også det fine smykkestativ som I kan se ovenpå bordet. Jeg vil egentlig have det stående oppe på mit store værelse, men lige nu pynter det så fint på mit bord. Derudover passer det bare rigtig godt sammen med min klode på væggen, og mit bord.

Bordet trænger lige til en kærlig hånd ang. hjulene. Jeg vil gerne have nogle andre hjul på som ikke er sorte og plastik. Derudover skal jeg se om jeg lige kan få det rettet ud, da hele bordet et en smule skævt fra ende til anden. Men hold op, hvor er jeg glad for det!

Når budgettet er til det, så skal jeg helt klart forbi samtlige genbrugsbutikker, for at finde blandt andet en sifonflaske, og noget fint tilbehør til bordet. Her skal jeg i hvertfald forbi Fru Fin igen, for jeg så faktisk nogle andre ret lækre sager derinde. Jeg har en svaghed for blå, og der var den fineste kinesiske krukke, og en smuk urtepotte. Men budgettet er ikke lige med mig efter min tur hos tandlægen igen, hvor jeg måtte få en rodbehandling ;-) Så det må vente. Men Fru Fin er klart et besøg værd!

// Husk, at deltage på min Januar Konkurrence!

4 tanker om “Min elskede barvogn

  1. Det er virkelig også bare skønt. Det giver noget charme over ens hjem. Jeg køber primært bolig/møbler – ikke så meget tøj i genbrug. Men det er også vigtigt, at der er genbrug i mit hjem, for det skaber sgu noget hygge og noget personlighed :-D

  2. Ja, det er så hyggeligt med sådan nogle stager på gulvet :-D Jeg skal også have fat i flere forskellige flasker som jeg gerne vil have stående på gulvet :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.