Medex – bloggertræf

Så er vi nået til en lækker creme fra Medex som bringer nogle minder frem hos mig. Den dufter sindssyg dejligt, og jeg prøvede den faktisk på min albue, da jeg synes, den var meget tør, og det har allerede hjulpet en hel del! Duften minder mig så meget om min mormor. Min mormor var en pæn dame som gik højt op i cremer, make up og velvære – og det skal være kvalitet, så jeg tror helt bestemt, denne creme ville være faldet fuldstændig i hendes smag. Særligt også duften! For den dufter nøjagtig som jeg husker hende. Så dejligt!
Jeg bruger normalt ikke så meget creme, fordi jeg synes, det klistrer og er møgirriterende, så når jeg endelig bruger creme er det lige, hvis jeg synes, min hud er blevet lidt tør. Men det er ikke en rutine, jeg har hver dag. Jeg gad godt, for jeg tror, det kan hjælpe på huden, men det kan helt sikkert også hjælpe på velværen, og jeg forestiller mig, det er en god måde at starte og slutte dagen på. Men det er jeg ikke så god til, så jeg ‘nøjes’ med at gøre det, når jeg lige føler for det. :-)
Jeg vil gerne takke Medex for at bringe nogle dejlige minder frem om min mormor, og tusind tak for den lækre creme! Den kan helt sikkert anbefales.

I kan følge Medex på Facebook lige her

sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.