Lyskæde vs. stearinlys

Igår var jeg ude i skoven, fordi jeg skulle finde nogle grankogler til denne sag. Jeg har vidst vist, hvor jeg har fundet inspirationen til den, tidligere på bloggen (..nej, det havde jeg så ikke – men det kommer!). Jeg fandt dog ikke de kogler som jeg egentlig gerne ville have fat i, men disse er nu også skønne, når de er tørre. Så bliver de super flotte og åbner sig på en måde. Lyskæden købte jeg i Rema 1000 til sølle 15 kroner, og så har jeg bare ‘batterikassen’ bagved glasset, så jeg hurtigt kan tænde og slukke. Det var egentlig meningen, jeg ville putte den i bunden, men så kom jeg til at tænke på, at jeg jo ikke kunne tænde og slukke, når jeg ville, så det er lige blevet til denne løsning, men den er jeg nu også glad for.

Læs også “#2 diy-letter-lamp

Foruden denne glaskube bandt jeg også lige noget snor omkring lysene, fordi jeg synes det skaber en helt vildt hyggelig stemning sammen med lyset fra lyskæden.

Læs også “diy lamps

Jeg har lavet alt andet end hvad jeg skulle igår, og jeg lavede også flere diys end disse, så hold godt øje de næste par dage, for der kommer godter frem. Og der kommer noget frem som jeg virkelig vil anbefale alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.