Lyserød Lørdag <3


Nu er det igen tid til at støtte brysterne! Cocopanda har – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse – valgt at donere 10 kr pr ordre, der bliver lagt på deres webshop, til brystkræft! Hvor mega fedt er det ikke lige? Foruden den gode nyhed om donation til at bekæmpe brystkræft, så kan du også få gratis fragt med koden: oktober2016 ..

Personligt har jeg selv haft brystkræft tæt inde på livet. Min mormor havde brystkræft, og døde også af det. Jeg tror, vi alle kender en som har haft kræft – og måske endda også brystkræft. Det er desværre så ‘almindeligt’, og det kunne være fedt, at vi en dag ikke skulle bekymre os om netop dén sygdom mere, for jeg tror, vi er mange som render og er ret nervøse for, om vi også bliver ramt. Personligt vil jeg gerne have det tjekket, fordi jeg generelt har haft en del kræft i min familie. Min mormor som havde brystkræft, min morfar som har haft kræft utallige steder – og særligt hudkræft var hans største kamp. Derudover fik min farfar for få år siden konstateret, at han havde kræft i halsen, men han er heldigvis kommet ud på den anden side. Men jeg tror, det er rimeligt at sige, at vi alle kender til en eller anden som har eller har haft kræft, så jeg synes helt bestemt, at vi skal stå sammen og støtte op om sådan en god sag, så vi en dag ikke skal bekymre os om dén forbandede sygdom mere..
Personligt skal jeg da helt sikkert selv smide en ordre, så jeg kan støtte med 10 kroner.. Skal du også?

Hvis du meget gerne vil være med til at støtte sagen, så kan du klikke dig ind her, og trykke “interesseret”, så kan du følge med i, hvornår tilbuddene starter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.