Love my desk

Så er mit elskede skrivebord endelig kommet op og hænge. Det har været færdigt i et stykke tid, og manglede bare at blive hængt op. Det ordnede min far lige forleden, og det ser så vanvittig godt ud – dog nager det mig, at det er så højt oppe, for jeg havde satset på at kunne bruge kontorstole deroppe, men det er ikke en mulighed, så enten må jeg bruge en barstol eller finde ud af at lave noget selv. Der er dog også en fordel ved, at det er så højt, og det er, at når jeg får ondt i ryggen af at sidde ned, så kan jeg rejse mig, og stå uden at bøje mig.
Jeg er slet ikke færdig med at putte ting på skrivebordet, så derfor har I kun fået et lille sneakpeak. Jeg skal have min bærbar derop, og så skal jeg have et lille spejl – og lidt makeup i den anden ende at bordet. Så der er et arbejdsområde, og et makeup-område. Det bliver afsindig godt! Lige ved siden af har jeg mit staffeli, og der vil jeg gerne have en hylde op til noget af mit maling – og mine elskede pensler.

Jeg har også fået hængt min hylde op i entréen, og det ser rigtig godt ud – desværre kan jeg ikke rigtig få taget et ordentligt billede. Det er heller ikke helt færdigt, da jeg mangler nogle pæne kurve. I entréen mangler jeg også min lampe og knager.

Nå ja! Og så skal jeg da lige informere om, at I skal holde øje på bloggen sidst i denne uge/starten af næste). Jeg har nemlig et malerprojekt, og det er ikke det helt almindelige af slagsen. Og nej, det er ikke på lærreder, men på min væg i stuen! Glæd jer ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.