krydderurter i haven

For nogle uger siden gjorde vi vores have fin. Vi fik fjernet ukrudt og plantet blomster. Jeg ville gerne have mig nogle krydderurter, fordi jeg elsker, at vi selv kan plante vores egne urter og bruge dem i maden. Jeg var derfor nede ved vores lokale plantepusher, hvor vi altid køber planter – hvadenten det er til hjemmet eller haven. Jeg købte nogle ret specielle krydderurter som jeg glæder mig til at finde ud af at bruge i maden – og om ikke andet, så er det jo bare mega hyggeligt med krydderurter på terrassen, ikke?

Jeg fik købt:
Karryplante (karrytimian), og den skulle være god i ris, fordi den har en blid karrysmag som skulle give risene lidt karrysmag. Derudover skulle den være god i salater og kryddersnaps.
Ærteskud som jeg vil bruge i salater. Jeg er også en kæmpe fan af bønnespirer.
Japansk mynte, skulle eftersigende være god til salater og til supper, men ideel i sushi-køkkenet. Den skulle smage af en blanding af basilikum og mynte. Om ikke andet skiller den sig ud fra det grønne med dens røde store smukke blade.
Honningmelon salvie som skulle være rigtig god i desserter, the og drinks.
Chokolade mynte, en blanding af to ting jeg virkelig elsker sammen. Den skulle være helt genial i mojitos, desserter, salater og the. Den skulle også være god til fjerkræ, hvilket jeg er nødt til at prøve, for det lyder næsten for underligt. Det havde jeg ikke lige set komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.