kontor fuldendt √

Jeg har været i gang med det her kontor i nogen tid nu, og jeg har manglet en god skrivebordsstol. I særdeleshed efter, at jeg er begyndt at male igen. Jeg har været ret meget i tvivl om det skulle være en skrivebordsstol på hjul eller ej, om den skulle være gammel eller ny, og hvordan den skulle se ud. Det tog mig dog ikke lang tid at finde frem til, at jeg gerne ville have en med hjul, da det klart er nemmest. Jeg har dog stadig været ret meget i tvivl om udseendet på den.

Jeg har fundet den rigtige..

Så blev jeg opmærksom på Dankontorstole som har et stort udvalg, og her fandt jeg faktisk en ret lækker kontorstole hvid. Jeg ville normalt aldrig vælge en hvid kontorstol, fordi farven fra bukser ofte smitter af på stolen. Heldigvis er det super nemt lige at tørre stolen over med en klud, hvis der skulle komme farve på stolen. Kontoret har så meget træ og mørke nips-ting, og derfor mente jeg, at en hvid ville passe bedst ind på kontoret. Derudover fandt jeg stolen med en lav ryg, så den ikke ser så enorm ud i forhold til værelset. Det ville nemlig se alt for voldsomt ud med sådan en rigtig business-stol med høj ryg. Den sidste ting, jeg bare påpege er, at den er enormt luksus at sidde i. Den er ikke mindst dejlig bred, så der er plads til mine mærkelige måder at sidde på en stol.

Jeg har kun lige fået stolen i dag, men jeg er allerede super glad for den. Jeg glæder mig faktisk til at kunne sidde og male i morgen, og nyde at kunne sidde på en superlækker stol. Det er tydeligt at mærke, at det er af høj kvalitet!

Mangler du en kontorstol til dit kontor?

Så mangler du en lækker kontorstol, så kan jeg varmt anbefale ( denne) kontorstol, og Dankontorstole. De er specialister i kontorstole, og har et kæmpe udvalg af lækre kontorstole. Derudover yder de en rigtig god service for deres kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.