KØKKEN MAKEOVER

GRIS // KO // URTER

For et par uger siden modtog jeg disse enormt fede plakater fra Desenio som jeg faktisk har haft kig på længe, da jeg gerne ville have noget nyt i køkkenet. Som I ved, så er jeg jo rigtig glad for mit hjem. Min stue og soveværelse er ligesom jeg ønsker det, men mit køkken har haltet lidt efter, fordi det bare er så enormt grimt, men nu har køkkenet fået en makeover. Jeg har fået plakaterne op, og de er bare lige i nåleøjet √ I dag modtog jeg så min reol som jeg har købt i Bauhaus. Jeg manglede et eller andet for at fuldende køkkenet, og nu er jeg (næsten) i mål. Plakaterne og mange andre populære plakater kan du finde på deres hjemmeside.

Desenio er ét af de mest populære steder at købe plakater, og jeg forstår godt, hvorfor, fordi de har et helt hav – hvis ikke flere? – fyldt med plakater. Der er natur, tekst, abstrakt, citater m.m. Faktisk vil jeg vove den påstand, at der er plakater til enhver smag og til ethvert rum i ens hjem. Det er superfedt, fordi så har man muligheden for at få, hvad man ønsker og mixe forskellige stilarter, så der ikke skal handles på flere forskellige webshops. Det er superfedt! Og en bonus er, at der er mulighed for at købe ramme med til. Jeg kender godt mig selv, og jeg hader at købe rammer, for man kan aldrig få den i den størrelse, jeg ønsker eller farve, som jeg ønsker. Jeg fandt dog nogle, men det var heller ikke helt let.

Bonusinfo, så kan jeg da afsløre, at det ikke er det sidste, I får at se med Desenio herinde på bloggen. Faktisk så – på søndag – vil jeg afsløre den fedeste surprise til jer – som jeg er så stolt af. Men I må vente til på søndag, og jeg kan love jer, at det er ventetiden værd <3 HUSK! at i 5-7 december kan få -25% med koden MILLE.. Jeg skal nok minde jer om det inden vi når datoen ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.