JULEGAVETIP #3

Skrevet i samarbejde med Egtved undertøj
__________________________________

Julegaver, julegaver, julegaver.. Har I også en far, farfar, morfar, svigerfar eller kæreste som ikke ønsker sig andet end underbukser og sokker? Eller som bare har alt, og for at sige nogle ønsker af venlighed, så siger de bare, at de ønsker sig strømper og underbukser. R. har i hvertfald ikke nævnt nogle ønsker til mig, så jeg har været lidt kreativ for at finde på noget at give ham. Jeg har dog samtidig også sørget for, at han fik nogle nye underbukser som jeg vidste, at han manglede, og her fungerer Nettos underbukser ikke – nej, det skal være fra et bestemt mærke, JBS, som er temmelig pebret i prisen, hvis du spørger mig. Derudover er de en smule svære at opstøve nogle steder, og særligt i microfiber. Men jeg går meget op i, at man får, hvad man ønsker, og selvfølgelig har han fået nogle nye par.

Find også et julegavetip til hende “AVENY – julegavetip #2

Hvis du synes, at din søde kæreste eller far skal forkæles lidt ekstra, så er Egtved undertøj et mærke, som producerer herre undertøj og strømper af høj kvalitet. Egtved er faktisk en del af JBS som er min kæreste yndlingsmærke indenfor undertøj, fordi det er kvalitet og komfort som er i højsædet.

Vi kvinder ønsker jo også os undertøj af kvalitet fremfor det billige, fordi vi tydeligt kan mærke en forskel. Der skal ikke være noget som kradser eller niver nogle steder, for så er det slet ikke til at holde ud, og så kan man lige så godt smide det ud (..det gør jeg i hvertfald, fordi jeg ved, at jeg alligevel ikke vil få det brugt).

Find også inspiration “TRUNK SLEEVES – et lille julegavetip

Så, hvis din far, kæreste eller mand ønsker sig noget undertøj eller hvis du ikke ved, hvad du skal give i gave, så kan du prøve at gå ind og besøge Egtved undertøj og se om du kan finde noget, som falder i deres smag. Det er i hvertfald en god gave til mand som har alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.