JUL+ADVENTS GAVER – i lange baner..

Nu har vi julet rigtig meget på bloggen det sidste stykke tid, og jeg fortsætter altså lidt endnu. I dag har jeg samlet alle mine julekalender og adventskalender (altså næsten..). Jeg mangler de to første adventsgaver fra min mor og så mangler jeg selvfølgelig også adventskalenderen fra min nisse i bloggeradventen. Derudover så har jeg ikke alle mine poser fra Nice Hairs julekalender, da de simpelthen fylder for meget, så jeg tog bare nogle stykker, så I kunne se, der var julekalenderen fra dem også. I øvrigt har jeg også en skrabejulekalenderen på køleskabet i køkkenet, men den nåede jeg ikke lige at få med.

Læs mere på “#BLOGGERADVENT – præsentation

Som I kan se, så har jeg rimelig mange julekalendere og adventskalendere at holde styr på. Jeg har den obligatoriske fra Kinder, som jeg altid fik da jeg var barn, og efter sidste år, hvor jeg kun havde en skrabejulekalender, så fik jeg en Kinderjulekalender af min mor, fordi Kinder chokolade er det absolut bedste! Købt i Tyskland til 79 kr. (..Mener jeg)
Derudover har jeg den lille firkantede fra min yndlings Vero Moda i Tarup Centret i Odense. Det er nok dén julekalender, jeg er mest spændt på at åbne. Den skulle indeholde chokolade, slik, rabatter m.m. Det er jo alt det bedste samlet i én! Købt til 50 kr. (..billigt!)
Så har vi adventskalenderen fra Nice Hair som indeholder en masse forskellige produkter. Nice Hair vil også åbne lågen på deres Facebookside og give tips og tricks til, hvordan man kan bruge det pågældende produkt. Super fedt! Købt til 599 kr.
Og så har vi min mors adventskalender som altid er ALT for meget, og en tegn på, at jeg er møghamrende forkælet. (I know!) På grænsen til pinligt. Faktisk har jeg taget mig selv i, at tænke, at jeg ikke ville have alle gaverne fra hende dén dag vi skal holde jul, fordi jeg plejer at få mange og dyre gaver, og jeg synes, det er lidt pinligt, når jeg er så gammel, og dem vi holder jul med, måske ikke har det sammen budget til rådighed. Det betyder jo ikke, jeg ikke er glad for det, for det er jeg, men jeg kan være bange for, at andre har mere fokus på mine dyre og mange gaver, og de måske tænker, at vi er meget materialistiske. Når jeg for alt i verden elsker alt hyggen omkring julen. Andre end mig, der har den følelse og de tanker?
Nå, men.. Til sidst har vi min nisses adventskalender. Den glæder jeg mig så meget til at modtage og lure på. Den ser i selvfølgelig meget til her på bloggen, fordi det er hele meningen med bloggeradvent. Så jeg åbner gaverne med jer. Måske i en lille video, hvem ved?

Det var alle mine julekalendere. Har I også nogle – og hvilke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.