JEG ER FALDET PLADASK FOR..

Billeder lånt af www.josephcph.com // IKKE SPONSORERET

Clarissa olive color gold cuff – 449,- // Alexie gold cuff – 999,- // Lucca rose quartz gold ring – 379,- // Mason gold ring – 599,- // Eyes on you rose quartz ring – 349,-

For nogle uger siden så jeg, at én af dem som jeg følger på instagram (husker ikke hvem) havde en ring som minder om et øje, og jeg googlede lidt for at finde ringen, men fandt den ikke. Igår så jeg så Jackie Navarro havde ringen på i et af hendes billeder på instagram, og heldigvis havde linket til virksomheden bag som er JosephCPH, og her fandt jeg bare et hav af enormt smukke smykker. Jeg forventede, at smykkerne måtte koste flere 1.000 kroner, men nej. Ringen kostede kun knap 400 kroner. Det er jo helt utroligt. Normalvis er jeg ikke meget for uægte smykker, fordi de ofte ser rigtig billige ud, og jeg må indrømme, at disse vil jeg meget gerne have fingrene i. Jeg fandt også lige drømmeringen som er nederst til venstre. Derudover så jeg nogle utrolig smukke armbånd. Jeg har længe ønsket mig et armbånd lignende, og min kæreste og min mor kiggede efter et til mig op til jul, men fandt ikke noget. Ronni var også ved at købe et til mig, da vi var i Puerto Rico, Gran Canaria – fra Michael Kors, men det blev ikke til noget (heldigvis, for jeg var ikke så vild med det – det var mere Ronnis valg).

Læs om vores tur til “Puerto Rico, Gran Canaria 2018

Her kommer lige en lille serviceinformation, fordi jeg laver i øjeblikket (frem til tirsdag) takeover på Fynske Influencers instagramprofil, så jeg synes helt klart, at I skal klikke jer ind og følge med. I må også meget gerne følge mig på instagram, hvor jeg er allermest aktiv.

@fynskeinfluencers

@artbymt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.