jeg er blevet forelsket.. – og ikke i en mand!

Jeg kan endelig vise jer denne smukke Vita Eos lampe som jeg er så sindssyg glad for! Jeg er faldet pladask for den. Jeg har købt den i en størrelse medium (45 cm), og jeg var nødt til at søge på instagram og internettet for at finde ud af, hvilken størrelse, jeg skulle vælge, fordi jeg ikke synes, at størrelserne være specielt tiltrækkende, når man bare måler den med en tommestok. 45 cm lyder jo heller ikke af noget særligt. Men jeg søgte specielt meget på instagram for at få nogle billeder som ikke var billeder, der var taget for at de skulle sælge flere lamper, men hvor man bare kan hente inspiration fra flere bolig-tosser som jeg selv. Ud fra dét valgte jeg så en størrelse 45 cm, selvom jeg egentlig ville have købt en 35 cm, før jeg kigget på instagram.
Jeg kan desværre ikke lige vise jer, hvordan den ser ud hængende, da jeg jo ikke er flyttet endnu, men jeg lover at spamme jer med billeder her på bloggen eller på instagram – både af denne lampe, men ja.. Faktisk af hele mit lille hus! Der bliver mange skønne ting at tage billeder af.

& jeg lovede jer lige et lille hint om, hvor I kan spare penge på denne fantastiske lampe. Jeg fandt den på LYS&FRYS, hvor der faktisk var 100 kroner at spare på lige netop denne lampe. Hvilket er meget at spare for en som er på kontanthjælp, og som samtidig ikke vil gå på kompromis med sit nye hjem – så selvfølgelig benyttede jeg mig af tilbuddet ;-)

PicMonkey Collageiub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.