i am back

PicMonkey Collagejjj

Jeg har været væk fra bloggen i et halvt års tid cirka, da jeg har døjet med nogle udfordringer som har gjort, jeg slet ikke har haft overskud til at blogge – eller noget som helst andet, for den sags skyld. Men den sidste uges tid har jeg gået og overvejet om jeg skulle starte igen, hvordan, hvornår – og ja, der var rigtig mange spørgsmål og tanker. Derfor har jeg nu besluttet, at jeg vil starte op igen, fordi det passer rigtig godt med, jeg gerne snart skulle flytte for mig selv igen, og det betyder, at jeg har rig mulighed for at blogge rigtig meget omkring boligindretning og DIYs som jeg virkelig er begyndt at blive fuldstændig bidt af. Derudover vil der – som I nok kan gætte ud fra collagen ovenover – komme en masse Royal Copenhagen, fordi jeg – i slutningen af sidste år – startede med at samle. Jeg købte min første tallerken! Det var stort ;-) Nu er jeg blevet to middagstallerkner rigere, og har fået købt fire æggebægre (som I kan se på collagen), men endnu ikke modtaget dem. Når jeg har modtaget dem, så skal jeg nok smække nogle billeder op af min beskedne samling af Royal Copenhagen.
Jeg står jo – forhåbentlig – snart, og skal flytte, og her er nogle af mine ønsker til inden, jeg flytter! Jeg har mig en fin opsparing, så jeg har råd til lidt på trods af, jeg flytter – der bliver dog ikke købt ret meget Royal Copenhagen for den opsparing, da jeg rigtig gerne vil prioritere at få nogle andre møbler og den slags. Men heldigvis kan jeg shoppe lidt Royal Copenhagen inden jeg flytter.

I og med, jeg er startet med at blogge igen, så vil jeg da gerne lige forklare lidt om, hvad denne blog kommer til at handle om, og hvad den kommer til at betyde for mig.

Bloggen her er en frisk start. Den symbolisere et ‘nyt’ liv. Jeg har – det sidste halve år – været ret meget igennem, og jeg er endnu ikke færdig, men jeg må sige.. Jeg har forandret mig meget, og jeg har allerede taget hul på en nyt, sundere og mere positivt liv. Når jeg flytter for mig selv igen, så bliver det den ultimative drejning til et positivt liv, og det vil jeg så gerne dele med jer andre. Jeg er klar på en ny start!

PicMonkey Collageiub

4 tanker om “i am back

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.