Hygge Candles – bloggertræf

Så er vi nået til Hygge Candles som sælger duftlys, men ikke bare hvilken som helst duftlys. Nej, der er nemlig en Bakery Collection som er lys som fx kan dufte af chokolade muffins eller jordbærtærte. Det er virkelig lækkert, når man bager, og man så kan dufte det, men jeg kan ikke forestille mig helt, hvordan det må være at have lys, som dufter sådan. Heldigvis er lysene ikke så dyre, så jeg skal helt sikkert prøve at købe et par af dem – og så må jeg jo se om det er noget for mig. Kunne godt bruge nogle duftlys i soveværelset og oppe på mit krea-værelse. Måske, det kan hjælpe mig til at blive endnu mere inspireret? ;-)

I kan følge Hygge Candles på Facebook lige her

sponsoreret indlæg


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.