House Doctor

Skrevet i samarbejde med Cool Nordic

Jeg må lige vise jer nogle af de lækre sager fra House Doctor. House Doctor er et af mine yndlingsmærker indenfor boligindretning, fordi de nytænker lamper, puder mm., og jeg synes det er så fint! Jeg har samlet lidt forskelligt, som er nogle af mine yndlingssager fra Cool Nordics hjemmeside og som er af mærket House Doctor.

Først er der de fine lampeskærme af bomuld. Jeg synes de er enormt fine til børneværelser, fordi de har det bløde udtryk i form af bomulden. Pris: 320-519 kr.

Gulvtæppet er bare rigtig fint! Minder meget om dét som florerede rigtig meget på blogs og instagram sidste år. Jeg kan dog godt lide, at dette har har et andet mønster i den ene ende for at bryde det gennemgående mønster. Pris: 1.599 kr.

.. Og nu! Ét af mine absolut yndlingsprodukter – nemlig denne smukke grønne arbejdslampe. Wauw! Jeg behøver vidst ikke sige så meget, for den taler for sig selv. Den er jeg virkelig vild med! Og selvfølgelig med grønt hætte, for det er virkelig min farve. Pris: 2.990 kr

En lidt anderledes drømmefanger – meget elegant. Jeg er jo blevet rigtig vild med alt muligt vægdekoration i alle afskygninger, og heriblandt de ‘almindelige’ drømmefangere. Men denne her er altså også ret fin, og jeg har jo en svaghed for messing. Pris: 429 kr.

Må sige, at jeg rent faktisk også er ret vild med dette betræk til puf og til pude! Jeg har jo længe ledt efter en puf, og jeg har en idé om, hvordan den skal se ud, og intet andet er godt nok, men denne er virkelig fin, så dén kunne faktisk godt overvejes. Det er kun betrækket til puden, jeg kan finde. Pris: 299 kr.

Smukke, smukke kurve til planter og andre sager. Pris: 383 kr.

De to meget smukke lamper er jeg også ret vild med. Særligt den helt enkle messing lampe som er så smuk, og kunne være så fin i et hjørne med flere lamper. Wauw! De er virkelig smukke. Pris: 549-849 kr.

Vase til bordet som skiller sig ud fra alle andre vaser med et seperat stel. Så smukt! Pris: 99 kr.

Jeg håber, at I er blevet inspireret af mit post, for hold nu fast, hvor laver House Doctor nogle vanvittig smukke ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.